REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gheorghe Dragomir: Îl cunosc pe Vergil CHIȚAC și cred că va fi un FOARTE bun PRIMAR

Gheorghe Dragomir: Îl cunosc pe Vergil CHIȚAC și cred că va fi un FOARTE bun PRIMAR

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:00 4642

Replica de Constanța continuă dialogurile cu oameni din garda veche a politicii tomitane, iar, de data aceasta, Gheorghe Dragomir, fost președinte PNL Constanța, a ales să ne spună părerea sa despre alegerile locale, despre alegerile parlamentare care bat la ușă dar și despre o eventuală revenire în politică.

Gheorghe Dragomir

Rezultatul alegerilor locale nu a fost o surpriză pentru mine

Gheorghe Dragomir s-a arătat foarte puțin surprins de rezultatul alegerilor locale, remarcând valul de simpatie pe care se află PNL în acest moment, lucru dovedit încă de la alegerile europarlamentare: ”Eu mă așteptam sincer la acest rezultat, PNL dovedind, prin reforma care a fost începută poate chiar de la plecarea mea de la conducere, că este un partid serios care poate câștiga alegerile. Consider că echipa de acum este una foarte bună și sper să facă treabă foarte bună în continuare. Îl cunosc foarte bine pe Vergil Chițac și cred că va fi un foarte bun primar”.

Decebal Făgădău

Dacă Decebal Făgădău avea de partea lui un partid vocal, era greu să piardă

Referindu-se strict la postul de primar, fostul președinte PNL a spus: ”Într-un oraș mare cum e Constanța nu putem spune că se votează partidul sau candidatul, ci ambele. Dacă Decebal Făgădău avea de partea lui un partid mai vocal și care să se implice poate mai mult, cred că era greu să piardă aceste alegeri.

PSD riscă să se destrame dacă nu va exista o reformă pornită din interior

”Pentru alegerile parlamentare, PSD-ul trebui să se gândească la o reformă pornită din interior, altfel rezultatul o să fie catastrofal. Cu toate că eu cred că alegerile vor fi câștigate tot de PNL, poate că o eventuală reformă ar putea limita proporțiile eșecului” a mai spus Gheorghe Dragomir.

Sunt și voi rămâne un simplu membru si simpatizant PNL

Gheorghe Dragomir a ținut să își manifeste devotamentul față de partidul din care a făcut parte, menționând însă că nu are de gând să mai revină pe prima scenă a politicii din Constanța: ”Sunt și voi rămâne un simplu membru și simpatizant PNL. Îmi voi susține întotdeauna partidul dar doar din calitatea de membru simplu.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Dragomire! Ati fost prieteni de mici copii de la Sinoe! L-ai ajutat in cariera! Datorita tie si lui Comanescu a avansat trecand pe cadavre! Te-a lovit magareste ca este pervers! Dar din motive de inteles il aperi! Nevasta ta a iesit o data pe FB sa il intrebe de ce s-a purtat asa cu tine! A raspuns marlanul in doi peri! Cred ca stii asta nu?
0
0
Il cunosti, nu? Partea buna e ca si el te cunoaste pe tine, 'te-n aripa de suina!
0
0
Hasotti si Dragomir au vandut PNL la PSD.Asa castiga psd alegerile non-stop pe trimpul ala
3
0
Sarutmana nasule! Multumesc pentru tot ce sunt......
4
0
Un securist notoriu va veti da seama mai tarziu.un impotent
5
4
EXPRESIA NERUSINARII FARA MARGINI!!
7
0
pentru el si ai lui!
3
3
asa! linge, linge unde ai scuipat
10
0
Bai, pesedistule, nu ti-e rusine sa scoti capul? Mai bine ziceai cum si fost tu la PSD sa te rogi de ei sa o puna pe Mari la Mamaia SA!
12
2
Mai Replica, de ce la uratul ala de Dobre nu lasati sa se faca comentarii?Vrea sa mai prinda parlamentar cu 2%? Sa mai dea in continuare laptele si cornul in judet? Iti ajunge mai hulpavule, ca de ani de zile numai tu cu tactu le dati....cum se face ca doar voi castigati licitatiile?
5
0
Ce oameni de ne valoare au galbejitii.
6
0
Ambii sunt cu gura deschisa, dupa ciolan, da-le Doamne un ciolan cu Covid 19 la amandoi, poate asa se vor satura de ciordeala.
8
3
Nu il mai asociati pe Vergil Chitac, un om integru si vertebral cu licheaua asta psdista de Gheorghe Dragomir, vorbeste frumos ca simte ca i se taie creaca de sub picioare, nea Dragomir toata viata lui a fost un psdist incurabil, mascota lu mazare si constantinescu, sa ne zica de blaturile care le avea cu psd acest neica nimeni
13
11
Mai Gheorghe Dragomir sa nu uit sal iei si pe infractorul Boroianu Robert Aurel,sponzorul principal la voi din fraude,furaciuni,spalari de bani,pacaleli,inselaciuni si firme falimentate.Ca voi ati colaborat cu PSD foarte bine si la furaciuni si la aparare.Numai manipulati lumea.
10
3
ha ha ha ha ha! ce gluma buna!
4
1
Sunteti niste prosti ati stat 25 de ani sub papucul infractorilor PSD care au facut varza Constanta si acum cand a venit un primar ca lumea serios ati inceput sa-l criticati Lasati-l sa inceapa treba si dupa aia comentati
12
3
Sa dovedeasca noul primar ca este bun. Sa inceapa cu schimbarea celor cu functii din primarie.
16
3
Era si culmea sa fi spus ca Chitac ii o lepra si omul lui Comanescu acest prafuit si oportunist Dragomir Gheorghe.
9
5
Daca Chitac este laudat de Dragomir ,cel care il strangea in brate pe Mazare si Nicusor ,m-am lamurit cine este Chitac.Dragomir i-a facut un rau cu ocazia asta.Mai bine tacea.
12
8
Il fute grija de psd pe babuin, doar a fost un psd ist toata viata. Credeam ca am scapat de el dar ni-l aratati ca sa ne stricati ziua
11
3
vom vedea peste noua luni cand va naste pn -leul la cta.o sa fie o mare, mare nebunie in pandemie!
1
8
Mai ales pe trandafira ta
4
1
Bai Georgele , chiar ai tupeu ! Nu am bagat eu cu tine si Muhscina bani in curul astora de la USR ? Stai dreaqu cuminte ca ne dau astia afara dim PNL si ne facem de kkt, nu mai pun astia botul la vrajeala ta obosita de vanzator si breloc al psd ce ai fost si vei ramane
12
1
Dragomir este seful PNL. El a facut toate numirile de directori. Rudele lui au fost numite de PNL in ISJ in APC la Apele Romane, la ITM. El este jupanul. Hutuca si chitac sunt doi papagali.
14
2
Supozitorul dolaofanel al PSD-ului emite acum judecati de valoare? Scabros personaj, speram sa nu-l mai vad.
14
2
A iesit si umflatul asta, gertoiul asta care ani la and a facut jocurile lui mazare si ale celuilalt porc constantinescu, sa delireze si el putin. Tengura. Du-te ba inapoi la istria la tararlbanii tai si lasa-ne. Pnl a fost si este zero absolut din cauza ta. Fat fuck fat sack of shit. Nu ti-ar fii rusine. Ce privire de toparlan are.
15
0
Ce l-o fi apucat si pe nenea Dragomir sa apara in presa?! Singura asemanare dintre cei doi este ca amandoi sunt din Istria. In rest este o nulitate fata de Chitac.
12
3
Un amiral pacalici..nu a fost ambarcat pe nicio nava ..1
12
14
Ai pierdut toate alegerile , esti cel mai prost politician
18
4
Bun sau rau NU CONTEAZA cum va fii Chitac ! TOT CE CONTEAZA este sa ELIBEREZE CONSTANTA de CARACATITA MAFIE MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, ce a RUINAT constanta si a DISTRUS SANATATEA constantenilor !!!
23
4
Si sluga PSD BADESCU LAURENTIU de la ambulanta umbla disperst sa dea spaga sa ramana manager. Pus in functie de Stroe Bumbac si Moga acum vrea la PNL idiotul asta. Noroc ca PNL ls refuzat BADESCULE i is l si pe sluga ta DORCEA ALEXANDRU zis si kkt ambalat si duceti va unde a intarcar mutu ispa dar sigur veti da socoteala pt toate furaciunile care le ati faciut Cealera asteptam sa ne dai vesti bune
9
2
Trebuie sa scapam de Palas care a furat Constanta de toti Directori sclavi lui Fagadau, Palas si Stroe
20
2
... va sta in pozitie de drepti , Vergil ! Deja se vehiculeaza ca MERLA si alti directori din Primarie pleaca de la PSD si vor migra la PNL .
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614