REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Gheorghe Dragomir şi-a lansat candidatura la Grădina, Târguşor şi Nicolae Bălcescu

Gheorghe Dragomir şi-a lansat candidatura la Grădina, Târguşor şi Nicolae Bălcescu

Replica API 25 noiembrie 2012 | 00:00 193

Candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor, deputatul Gheorghe Dragomir, preşedinte al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, şi candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, senatorul Puiu Haşotti, ministru al Culturii, s-au întâlnit vineri, 23 noiembrie a.c., cu alegătorii din comunele Grădina, Târguşor şi Nicolae Bălcescu.

În prezenţa a sute de locuitori ai celor trei comune, a primarilor Gabriela Iacobici, Dumitru Dragu şi Viorel Bălan, şi a consilierilor locali din comunele Grădina, Târguşor şi Nicolae Bălcescu, candidaţii Uniunii Social Liberale pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor şi Colegiul 1 Senat şi-au lansat candidaturile pentru un nou mandat de deputat, respectiv senator.

Prezent în rândul cetăţenilor, senatorul Puiu Haşotti a declarat că, împreună cu deputatul Gheorghe Dragomir, va fi alături de cetăţenii celor trei localităţi în toate proiectele importante pe care le desfăşoară primarii. "Uşile noastre ca parlamentari, eventual ca miniştri, vor fi deschise pentru dumneavoastră şi tot ce va sta în puterea noastră să facem pentru comunitatea locală vom face. Vom fi alături de proiectele pe care Primăria şi Consiliul Local le vor iniţia", a afirmat parlamentarul liberal.

Gheorghe Dragomir le-a explicat cetăţenilor motivul pentru care s-a format Uniunea Social Liberală: "pentru că România are nevoie de o construcţie politică puternică, menită să dea stabilitate şi să redea speranţa românilor". De asemenea, candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor a susţinut că "România are nevoie de oameni pricepuţi, de un guvern puternic, format din oameni profesionişti, de politicieni cărora să le pese de oamenii simpli, de la ţară pentru a duce la bun sfârşit proiecte benefice comunităţilor locale. Ceea ce este cel mai important este ceea ce reuşim să facem pentru dumneavoastră pentru că dumneavoastră sunteţi cei care ne alegeţi pe noi, şi noi trebuie să vă reprezentăm interesele în Parlament", a declarat deputatul Gheorghe Dragomir.

De asemenea, liderul PNL Constanţa a amintit şi faptul că, timp de aproape patru ani, România a făcut numeroşi paşi înapoi, în loc să evolueze. "În loc să ajungem o ţară mai dezvoltată, mai prosperă, nu am făcut altceva decât să pierdem timp cu cei care ne-au reprezentat, cu cei din PDL. Iar acum se ascund după formula ARD, şi-au schimbat culorile, pentru că le este jenă să revină în faţa dumneavoastră să spună ce au făcut în ultimii patru ani", a încheiat parlamentarul liberal.

Cei doi candidaţi USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost însoţiţi la evenimentele de lansare a candidaturilor de numeroşi reprezentanţi ai Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, printre aceştia amintindu-i pe consilierii judeţeni Baiazid Memiş, Marian Cruşoveanu şi Sorin Moceanu, dar şi pe consilierul local Radu Matei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369