REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gheorghe Flutur a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 ÅŸi este internat la Suceava

Gheorghe Flutur a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 ÅŸi este internat la Suceava

Replica API 26 martie 2020 | 22:04 996

Gheorghe Flutur

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, anunţă ca a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 şi a fost internat marţi seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

"Am încredere în medicii şi întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiţii importante făcute an de an. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristeţe că foarte mulţi suceveni, din care, din păcate, şi un număr mare de cadre medicale, sunt afectaţi de coronavirus. Sunt alături de ei şi le urez tuturor însănătoşire grabnică. Către toţi compatrioţii mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată stricteţea măsurile adoptate de autorităţi, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaş. Un gând aparte de preţuire şi respect către medicii şi asistentele - întregul personal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile. De felul meu sunt un om care mă implic - am făcut-o şi în aceste săptămâni de foc, o voi face şi în continuare. Acum sunt şi eu printre cei afectaţi de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăşi repede şi cu bine acest episod. În aceste zile, aşa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus", se arată într-un mesaj al lui Flutur postat pe pagina de Facebook a filialei PNL Suceava, scrie Agerpres.

El menţionează că, în continuare, Consiliul Judeţean are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O javra ordinara. Sper sa plateasca pentru tot ce a facut.
1
0
pozitiv dar nu-i pasa cat despre spital iau gasit o sectie exterioara care nu a fost infestata de prostia imensa a fostului director numit politic la fel ca grasa asta ce mai zice ca angajatii din judetean primesc o masca si o pereche de manusi pe semnatura pentru o tura de 12 ore de munca cu bolnavii
1
0
cand le spunem adevarul liberalilor nu va convine.
2
0
Pe unde ai zburat Fluture ? Unde ai gasit Covid-ul ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367