REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gheorghe Flutur, șeful CJ Suceava, infectat cu coronavirus: „Mă îngrijorează foarte mult ce este aici. Situația este foarte gravă“

Gheorghe Flutur, șeful CJ Suceava, infectat cu coronavirus: „Mă îngrijorează foarte mult ce este aici. Situația este foarte gravă“

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1031

Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acesta este internat la Spitalul Județean Suceava, iar miercuri după amiaza a spus, la Realitatea PLUS, că situația din jueț este foarte gravă.

”Mă îngrijorează foarte mult ce este aici. Situația este foarte gravă. Am vorbit cu ambasada Chinei, din nou. Așteptăm aparate de testare. Când am văzut că nu facem față cu testele, am cerut să ni se trimită aparate.”, a declarat Gheorghe Flutur, potrivit stiripesurse.ro.

La Suceava, peste 1.300 de medici se află în izolare la domiciliu, iar peste 170 de medici și pacienți au fost depistați cu coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zdreanta asta pdl-ista si-a facut doua teste in conditia in care cadrele medicale au prioritate, fmm de jegos imputit!
2
0
Du te la POPKIME baga capul sub sutana si fa le felatii la toti ca asa este, in loc sa investiti in sanatate si educatie ati realizat cea mai inalta biserica di estul EUROPEI.Dorinta voastra este sa fim prosti si bolnavi insa acum vine la voi retur.Vorba omului care a postat mai jos, acum nici cu bani nu mai aveti unde va duce.Acum ve ti fi egali cu plebea macar in moarte si suferinta.
0
0
Daca ar crapa ce bine ar fi, ati invetiti in biserici, javrelor, nu va mai tratati in Viena?
1
0
Inca un exemplu ca ciumatii galbeni isi bat joc de romani. Politrucul pe viata a numit manager un individ dictator care taia si spanzura in spital. de ce ciumatu asta galben nu a cumparat echip. medicale si ia bagat pe medici si asistenti in linia intai la moarte. Oare procurorii ii pun catusele cum i-a pus lui Beuran si Pintea. Cu siguranta ca nu, ca justitia e una pt. PSD si alta pt. PNL.
3
0
Spitalele, ati trimis doctorii afara. Lichelelor. Cu Udrea ati furat tara. Mizeriilor ce sunteti.
8
1
Este vinovatul principal pentru dezastrul de la Suceava. El si cu managerul pus de el.
12
0
Din cauza unor iresponsabili din management care nu au asigurat protectia personalului. Iar cei afectati poate ar fi trebuit sa improvizeze echipamente din orice numai sa se protejeze. Mai nimeni nu te apara in romania, totul se economiseste, nu sunt bani, e prea scump ... Acum acolo e tragica situatia cu astfel de pozitii.
9
0
Mafiotul lui traian bashinescu cica sta singur intr-o camera privata la spital, in timp ce restul bolnavilor, in special medici, asistente stau gramada in salon ca s-au imbolnavit toti din spital.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218