REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gheorghe Hagi a anunţat transferul lui Rivaldinho la FC Viitorul

Gheorghe Hagi a anunţat transferul lui Rivaldinho la FC Viitorul

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 428

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, transferul atacantului brazilian Rivaldinho, fiul fostului mare jucător Rivaldo.

Atacantul, care a evoluat între februarie 2017 şi ianuarie 2018 la FC Dinamo, a fost împrumutat de la Levski Sofia, iar în vară FC Viitorul va avea opţiune de cumpărare.

De asemenea, FC Viitorul i-a mai transferat în ultima perioadă pe mijlocaşul Eric de Oliveira, de la clubul Al Markhiya din Qatar, şi pe fundaşul olandez Bas Kuipers, care a evoluat până acum la Den Haag.

"Erau câteva posturi pe care trebuia să le completăm. Am luat un fundaş central de picior stâng (n.r. - Bas Kuipers), care a jucat în primele două divizii din Olanda. Avem speranţe că ne va ajuta, dar mai întâi trebuie să se adapteze şi el. Apoi l-am luat pe Eric pentru că a jucat bine la noi când a fost şi pentru că are calitate. Normal că va avea nevoie de puţin timp, dar apoi el trebuie să facă diferenţa şi să ne ajute. Atunci când a plecat de la noi a fost dorinţa lui, nu a noastră. L-am luat şi pe Târcoveanu, iar acum pe Rivaldinho, ca să avem şi atac. Rivaldinho a venit deja la noi în cantonament. A venit sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare. Încercăm să devenim mai competitivi. Şi mai pot veni jucători, vedem", a spus Hagi.

"Eric poate să joace cu Ianis, asta e treaba mea, a antrenorului. Eu am zis că îmi place să joc cu foarte mulţi decari în echipă. Jucătorii buni întotdeauna pot juca împreună. Numai că eu trebuie să găsesc dinamica jocului pentru ca ei să joace. Eu încerc să joc cu patru decari", a adăugat tehnicianul.

În ceea ce priveşte eventuale plecări, Hagi a menţionat că există discuţii pentru cinci dintre jucătorii săi: Ianis Hagi, Denis Drăguş, Tudor Băluţă, Bogdan Ţîru şi Ionuţ Vînă. "Pot apărea şi plecări, în această perioadă sunt lucruri normale. Există tatonări şi pentru Ianis. Dar dacă zic nu înseamnă că mă laud? Vom vedea. Pentru el, Drăguş şi Băluţă se discută. Sunt cinci jucători, ei trei, plus Ţîru şi Vînă. Deci se discută pentru ei. Dar nu înseamnă că pleacă mâine. Sunt jucători la care lumea se uită în momentul de faţă. Dar nu ştiu dacă pleacă unul. Ianis nu are nicio sumă minimă pentru care poate să plece. Niciun jucător nu are. Cine vine, discutăm, noi suntem deschişi. Aşa, şi Pitu (n.r. - Alexi Pitu) a avut ofertă în vară de la o echipă mare, nu din România. Dar el mai stă cu noi, tatăl său are mare încredere în mine", a explicat Gheorghe Hagi.

Echipa de fotbal FC Viitorul se află în această perioadă în Turcia, la Belek, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire până în 25 ianuarie.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ianis Miti gigi sica vasi iancu titi hristu vai de branza voastra care si a batut joc de certificatele voastre denastere cu numele astea hahaha
3
2
Il iau eu pe Ianis la mine la gogoserie. 1800 lei net pe luna... Hai, nea Hagi, batem palma, mai mult nu-ti da nimeni pe el
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102