REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gheorghe Hagi a DONAT casa părintească unei familii nevoiașe!

Gheorghe Hagi a DONAT casa părintească unei familii nevoiașe!

Replica API 6 februarie 2019 | 00:55 1264

Gică Hagi împlineşte, marți, 5 februarie a.c., 54 de ani. Acesta a donat casa părintească în care s-a născut şi a crescut, din comuna Săcele din județul Constanţa, unei familii nevoiaşe.

sursă foto: Libertatea

Familia care stă acum în casa lui Hagi este formată din părinţi şi cinci copii, la fel ca şi în cazul lui Gică Hagi. Cea care a primit casa este Liliana, femeia care s-a îngrijit de locuinţă în ultimii ani. Potrivit jurnaliştilor Libertatea, Liliana l-a lăsat să locuiască în casă pe unul dintre băieţii săi, care, la rândul său, are propria familie.

Casa părintească a lui Gică Hagi a ajuns la un moment dat în posesia unei alte familii din comună, însă 'Regele' a vrut să respecte ultima dorinţă a mamei sale, astfel că a răscumpărat-o. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Gică Hagi a fost nevoit să cumpere altă casă pe care a dat-o la schimb familiei care locuia în casa părinţilor săi.

Sursă: Observator.tv

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr antonescu...de ce nu le cumperi tu o casa de 50000 de euro?!? Presupun ca n-ai dat un covrig de pomana in viata ta
15
3
Macar un cotet modern.
3
11
De fapt a donat doua case... Cercetati si veti vedea . a mai dat o casa la niste tigani sa plece din asta... cealalta era beton. in asta voia dupa renovare sa faca o casa memoriala. voia sa asfalteze drumul pana la ea si sa puna stalpi de iluminat pana acolo... pentru asta ai nevoie si de sprijin autoritati locale. nu inteleg de ce este criticat pentru ca a donat doua case?
18
3
tot in gradina lui este casa
4
7
uite din ce case si in ce fel de locuri sa cauti talente adevarate cu cere poti merge in europa! Nu putoii de bani gata pe care ii aduce tati de manuta la academie!
17
3
Pentru astia care se simt ofuscati de gestul lui Gica.....voi cand ati donat ultima oara ceva ???
28
3
Asa regat.Apropo e adevarat ce facea cand era in cantonament ca prietenul ARAB.
7
12
Mult respect ptr.Hagi ptr.gestul facut !
31
4
Acest om merita mult mai mult respect decat i se acorda. Nu sunt ruda prieten sau cunoscut cu Gica. Intamplator stiu povestea din articol. Daca articolul ar fi fost mai detaliat,mai documentat gestul sau ar fi impresionat mai mult. Propun ziarului sa faca un articol mai amplu despre acest subiect. A vrut omul Gheorghe Hagi sa faca mai multe pentru comuna Sacele darin timpul vizitelor strigau dupa el toti Moldovenii,tiganii si puscariasii . Machidoane nu dai si tu ceva? Urat. Pacat, a avut omul intentii bune dar asa face poporul nostru ponegreste valorile probabil din invidie si aclama hot
43
9
Sa nu spuneti ca are wc in curte ca mi se face mila de cei care locuiesc acolo.Daca a rascumparat-o, acum a donat-o? Poate a dat-o in folosinta cu titlu gratuit unei familii nevoiase. Dar daca aia din poza e casa , mai bine tacea .Sau presa a rascolit si a aflat cum stau lucrurile si lui nu i s-a cerut acordul.
14
5
Nici mie de regele asta parit dar totusi a facut un lucru bun.
17
6
Sunt persoane ce nu.ti dau un pahar de apa ,despre ce vorbim si ce anume obiectam..?."Calul de dar nu se cauta la dinti"!Respect mult acest gest .
35
3
O PARAGINA! MACAR TACI CA TE FACI DE CACAT!!!!
10
33
..casa parinteasca nu se.....vinde...sau doneaza...ea ramane..CASA PARINTEASCA...
14
11
ce inseamna sa nu realizezi lipsa acvoperisului de deasupra capului- de casa amantilor curvari manda si olguta esti incantat?
20
5
incredibil , ce fapta buna ! bai lui zgarie branza asta de hagi nu ii e rusine ? asta e casa ? e o cocina .probabil nu valoreaza mai mult de 5000 euro
15
38
Bravo, respect !!!
36
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218