REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gheorghe Hagi, declarații importante înaintea meciului cu Universitatea Craiova de pe Stadionul Viitorul din Ovidiu. Video

Gheorghe Hagi, declarații importante înaintea meciului cu Universitatea Craiova de pe Stadionul Viitorul din Ovidiu. Video

Replica API 2 februarie 2019 | 12:16 417

Înaintea partidei cu Universitatea Craiova, de pe Stadionul Viitorul de la Ovidiu, din etapa a 22-a din Liga 1, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a susținut o conferință de presă.

Conferința a avut loc la Hotel Iaki, la Centrul Spa, în Sala Bucureşti, sâmbătă, 2 februarie 2019, de la ora 13.30. La eveniment a participat alături de Gheorghe Hagi, Ianis Hagi și Tudor Băluță.

"În primul rând, nu suntem doar înaintea unui meci cu Craiova, este prima noastră conferință înainte de aceste cinci meciuri pe care le avem de disputat. Lupta pe care trebuie să o avem de a încerca să intrăm iar în play-off. Sunt cinci meciuri grele, unde sperăm să facem rezultate favorabile și bune pentru noi ca să ne îndeplinim gândul, dorința noastră, aceea de a intra în play-off ", a afirmat managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, la începutul conferinței de presă.

"Cu siguranță adversarii sunt competitivi, sunt buni, sunt meciuri grele, dar o să încercăm să ne depășim, să facem tot posibilul ca să ne îndeplinim obiectivul", a mai declarat Gheorghe Hagi, la Constanța.

Primul meci se va disputa cu Universitatea Craiova. Este un meci foarte important, pentru care FC Viitorul s-a pregătit toată iarna. "Primul meci este acela cu Craiova, un meci foarte greu, acasă, contra unui adversar care știe fotbal, care are organizare foarte bună a jocului, care este o echipă care dacă le dai foarte multe spații sunt foarte buni pe atacuri rapide, și bineînțeles chiar pe atacuri poziționale, dacă tu nu, din punct de vedere al colectivului, nu le dai timp și spațiu să gândească prea mult. Așa ceva fi un meci frumos, așa cum întotdeauna au ieșit. Și noi avem anumite calități importante, ne place să jucăm fotbal, ne place să ne impunem, dorim să ne impunem în teren și sperăm să o facem mai bine ca ei, dar totdeauna ții cont de adversar și adversarul astăzi este foarte bun, mâine de fapt (n.r. duminică, 3 februarie 2013) este un adversar foarte bun. Sunt trei puncte care vor fi importante pentru noi, ne dorim victoria, vrem să le luăm, și pentru acest lucru ne-am pregătit în toată această iarnă".

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Viitorul va avea loc duminică, 3 februarie 2019, pe Stadionul Viitorul de la ora 20.00.

"Ați văzut declarațiile lui. Ați văzut că el este fericit. Acest lucru urmărim noi de când ne-am născut, clubul nostru, să producem jucători. Noi l-am adus aici, dar el a fost format la Școala Gică Popescu. La fel ca și ceilalți jucători și când îi luăm de mici, vin de la alte școli sau alte academii. Nu suntem numai noi care l-am ajutat pe copil să ajungă unde și-a dorit", a declarat Hagi cu privire la transferul lui Tudor Băluță la Brighton.

Vezi Video AICI

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ce in ce mai bine. Astia ma depasesc, clanul Becali e amintire
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614