REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gheorghe HALEŢ: Dacă-l auzi pe FĂGĂDĂU vorbind zici: 'Mamă, ăsta e PRIMAR la VIENA!'

Gheorghe HALEŢ: Dacă-l auzi pe FĂGĂDĂU vorbind zici: 'Mamă, ăsta e PRIMAR la VIENA!'

Replica API 16 septembrie 2020 | 02:07 3259

Replica de Constanța continuă seria interviurilor cu un om care nu mai are nevoie de nicio prezentare, un om care iubește Constanța, dar care suferă că se duce de râpă, un om care iubește cultura, dar este dezamăgit că nu se mai face cultură în Constanța. Este același Gheorghe Haleț, candidatul LORD la președinția Consiliului Județean Constanța, un candidat atipic, carismatic, unul dintre cei mai sinceri oameni de pe scena politică, care nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Haleț ne-a acordat un interviu mai altfel, în cadrul căruia a vorbit despre campania electorală, despre administrația PSD, dar a acceptat și un mic joc caracterizând, într-un singur cuvânt, candidații la Primăria Constanța și la CJ. Nu ratați materialul VIDEO, este de-a dreptul fabulos!

Gheorghe Haleț este om de televiziune și cultură, de profesie inginer, a decis să reintre în viața politică și să candideze la alegerile din 27 septembrie pentru funcția de președinte al CJ. Însă, atenție! Nu vrea să ocupe această funcție, el vrea puțin mai jos, pe scaunul de consilier județean, acolo unde a mai fost și în trecut și a făcut treabă bună. ”Aș vrea să fiu din nou consilier județean, am fost și șeful Comisiei de Cultură. Să nu mă votați pentru președinte, candidez ca să atragă lumea, să-și aducă aminte de mine, să vadă că n-am murit. N-am murit, candidez și pe lista de consilieri județeni. E pe poziția 11 pe buletin, iar semnul e un ceas. Este LORD, partidul lui Frățilă, care vrea să fie primar”, a recunoscut Gigi Haleț.

Nu vedeți ce mizerie este în Constanța, în ce hal arată!

Ce are în plus LORD față de celelalte partide: ”Vrea domnul Frățilă o noutate de dreapta, un partid cu tineri și pentru tineri. Noutatea: nu ne place de ăștia care sunt acum. Multă lume nu-l place pe actualul primar și, cu toate astea, în sondaje, unul dintre trei îl vor p-ăsta. Are 30 %, ceea ce mi se pare enorm. Cum poate să vă placă de Făgădău? Nu vedeți ce mizerie este în Constanța, în ce hal arată, oraș turistic, cu mărăcini?”, a mai spus Haleț.

Vreau să mă votați pentru că vreau să mă bat cu nesimțiții ăştia

Întrebat de ce vrea să ajungă în Consiliul Județean, candidatul LORD a precizat: ”Vreau să mă votați pentru că vreau să mă bat cu nesimțiții ăştia. După ce n-am mai fost eu acolo, Teatrul de Vară nu a mai funcționat. Cum e posibil? Ce trebuie să faceți, băi, voi ăștia care sunteți azi la Consiliul Județean? Trebuie să-l măturați, atât, să-l țineți viu. În plină vară am săpat două șanțuri, am tras două cabluri și în 2000 am făcut ediția 30. Acum e o mizerie, nimeni nu-i ceartă pe ăștia când nu se ocupă de ceva?! Acesta e model românesc, ajung să ne conducă tot felul de neica nimeni, tot felul de prăpădiți. Acum, primar la noi e un băiețel, crescut pe la un C.A.P. prin Tulcea. Nu ne e rușine să ne conducă un băiețel? Care vorbește frumos, ați văzut? Dacă-l auzi pe Făgădău vorbind, zici ”Mamă, ăsta e primar la Viena!”. Când se apucă de treabă, stă în biroul acela toată ziua, nimeni nu vine la el, dar el e pus de PSD. PSD care, încă stă prost în sondaje, anul trecut a fost catastrofal la alegerile europarlamentare. Și totuși, Făgădău e în frunte. Am auzit că vrea la București. Păi, du-te măi nene la București, fă-te parlamentar”, a spus politicianul.

Chițac o să iasă primar!

Gheorghe Haleț este realist și spune că primăria va fi câștigată de Vergil Chițac. "După părerea mea, niciunul nu e potrivit. Chițac o să iasă, are o anumită notorietate, a condus o școală militară. Dar nu a scris o factură în viața lui. De ce iese el? Că nu vreau eu să mai iasă Făgădău. Culmea ar fi ca, în Constanța, PSD-ul să fie salvat de Făgădău, cred că mă mut la Rasova. Nu mai suport încă 4 ani cu Făgădău.”, recunoaște Haleț.

Nu mișcă unul cu Frățilă primar!

De ce Chițac și nu candidatul LORD la Primăria Constanţa? Ne spune Haleţ de ce: i s-a dus vestea lui Frățilă că e rău.

"Așa este, e rău, ambițios, luptător. Foarte greu cu Frățilă, dar el a reușit în foarte multe chestii. A pornit de mic de acasă, a venit aici și a făcut magazinele de toate felurile. A intrat la bursă, a fost arbitru, nu-i ușor. Dar a intrat târziu în luptă. Îi trebuie cel puțin un an de zile. Votați-l să-i dăm curaj! E bine să avem la primărie unul rău. Nu mișcă unul cu Frățilă primar”, a continuat candidatul la CJ, care nu a ezitat să-l caracterizeze și pe Stelian Ion, un alt candidat la primărie. ”Stelian Ion e un băiețel cuminte, stilat, aș vrea un primar ca el. Eu l-aș vota, dacă nu m-ar bate domnul Frățilă. Am senzația că ăștia îl vor la București, el face o joacă de campanie".

Provocare: Caracterizaţi o parte dintre contracandidaţi într-un singur cuvânt

Reporter: Decebal Făgădău

Gheorghe Haleț: Modest!

Reporter: Felix Stroe

Gheorghe Haleț: Dibaci!

Reporter: Mihai Lupu

Gheorghe Haleț: Cuminte!

Reporter: Răzvan Filipescu

Gheorghe Haleț: Pro România!

Reporter: Remus Negoi

Gheorghe Haleț: Interesant!

Reporter: George Muhscină

Gheorghe Haleț: Rătăcit!

Reporter: Ninel Peia

Gheorghe Haleț: Luptător!

Reporter: Chițac

Gheorghe Haleț: Norocos!

Reporter: Stelian Ion

Gheorghe Haleț: Finuț!

Reporter: Constantin Frățilă

Gheorghe Haleț: Învingător!

În materialul VIDEO de mai jos puneți afla despre proiectele sale în calitatea de consilier județean, dar și mesajul acestuia pentru alegători.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367