REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gheorghe Țarălungă, CONDAMNAT la aproape 9 ani de închisoare!

Gheorghe Țarălungă, CONDAMNAT la aproape 9 ani de închisoare!

Replica API 21 februarie 2017 | 00:03 1679

Gheorghe Țarălungă, din cadrul Universității Ovidius, a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de corupție. Totodată, Faloutsos Evangelos a primit 2 ani cu suspendare. Decizia Tribunalului Constanța a fost dată pe 21 februarie, dar nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Reamintim că, la data de 28 ianuarie 2015, inculpatul Faloutsos Evangelos i-a oferit lui Gheorghe Ţarălungă suma de 200 euro, în biroul său de la sediul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, în scopul de a-l promova, în condiţii nelegale, la disciplina Farmacie clinică din anul V de studii. În aceeaşi zi s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante. Ulterior,Țarălungă şi-a depus demisia din funcţia deţinută în instituţie, începând cu data de 1 februarie 2015. A fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție pe 24.02.2015.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Alex, mai Alex! Erai un limbric cu ochi cand plangeai pe la usa rectoratului meu si acum faci comenturi urate la adresa mea. Bineee!
5
9
poate ne explici pe blog cum ai putut sa "manageriezi " veniturile tale de profesor, cu tata taximetrist si mama casnica, de ai reusit sa faci 3 vile si 10 apartamente...iar acum vrei sa-ti ridici bloc. Suntem curiosi...asta vrem de la tine! ANI ce face? !!! Doarme? Si lasa-i pe altii ca nu a furat nimeni cat tine...poate doar Sirbu de la achizitii...
25
5
Mai bine te-ar f.. grija de doctoratul tau de 70 de pagini A5 decat de carciuma mea, umflatule
7
3
demonstreaza ca esti barbat.spune tot.ai facut puscarie pe degeaba.stanciu trebuia sa fie in locul tau.
20
22
Ala care scrie acum peste tot,sa spuna cum a ajuns el transferat si repetent la Stiinte economice. Nu a dat nici o admitere, ca nu ar fi reusit. Epure mai bine ti-ai face o carciuma ca ti-ar veni mai bine decat prof, ca oricum citeai, sa vorbesti liber habar nu ai.
36
9
fii hunter si dezgroapa tot despre cucuveaua gabriela stanciu. teodosie iti va multumi.
21
20
Esti un mare fustrat....ia-te de mana cu iepure.....poate faci parte din grupul lui. Plin de imobile si vile achizitionate din spagi si face pe corectul pe FB. Cerasela e fata desteapta ca-l tine la distanta. Face ceva pe amenintarile lui. Are singe de lider. Felicitari Cerasela!
32
10
asta-i dreptatea demodata din de la noi in magistratura ! Cu animalu de M, base ce fel de judecata ati aplicat ? Sante-ti niste ......
6
5
AUUUU, ati uitat ca inainte sa-l aresteze, Gartu l-a rugat pe Grigore sa-l 'albeasca' pe Taralunga cu ajutorul Comisiei de Etica? SUNT MULTE PERSOANE CARE NU UITAAAA SI ACTELE VOR 'VORBI' INTR-O ZI! VA ROG, VERIFICATI!
19
8
iubirile nu se tradeaza.asa este in lumea lor.
13
7
domnule D.T.E., nu va fie frica, spuneti tot despre chimista
23
20
Vancea este o rusine a invatamantului superior. O mare eroare a ruginitului. Stanciu trebuie sa faca puscarie, daca exista putina decenta in justitie. Cele doua erori toxice trebuie sa dispara urgent. Sunt dosare de probe in ambele cazuri. Gartzul si Panait alte cazaturi ordinare. De tot rasul asa conducere. Asteptam sa inceapa sa vorbeasca Epure care stie tot, dar daca vorbeste se autodenunta. Vancea si Stanciu ka gunoi. Repede!
10
21
Bai coaie bai....ca i-au facut....
2
2
arata ca ai cojones si spune tot despre gabriela. arata ca nu tie teama de ea.iesi la o cafea cu sorin constantinescu.
22
16
nu tie rusine sa spui ca ruda ta de sange este imaculata, cand ea a facut subiectele impreuna cu sleahta ei de la farmacie? iepurele a stat in arest si pentru ruda ta de sange.macar aveti ambii bunul simt sa il respectati.javrelor.
20
18
Reflecta, pe de-o parte, comportamentul execrabil pe care inculpatul l-a avut un cursul urmaririi penale, dar si in ansamblul procesului penal, iar pe de alta parte, calitatea sa de cadru universitar in momentul in care a comis faptele, nefiind vorba de cuantumul sumelor ci de intentiile sale! Asa ca, terminati cu interpretarile puerile!
28
10
Nu va luati de Tarascurta,,,,e un hot calificat..
22
11
Pe cea care ar dori sa fie coana preoteasa - Caraiane dela Stomatologie NU O VERIFICA NIMENI ? Cum aajuns ea pe acest post ?
26
0
Pt 200 de euro, 9 ani? si borcea cu toti infractorii care au furat de sute de ilioane au luat mai putin. Pai cum se face justitie in tara asta?Toti cizmarii au ajuns judecatori?
15
4
Ar trebui arestata aproape toata universitatea Profesorii curati cu totul au fost si sunt exceptii Pe cel ce a dat mita nu il pedepseste egal? De la greci sa nu iei nici coliva
19
5
Jenanta decizia instantei asa cum a fost relatata de presa ,evident este partinitoare. Desi nu a fost niciun flagarant, desi nu a existat nicio proba directa sau indirecta asupra cauzei ce a facut ob acestui dosar instanta a decis. Sper ca apelul sa evidentieze contrariul deciziei instantei de fond. Cineva spunea de o razbunare, posibil.. Prea multa inversunare si prea multa energie consumata pentru a face din alb negru.
22
4
Gabriela Stanciu a scapat cu achitat in conditiile in care a facut subiectele de examen in 2013 si se lafaie in continuare cu banii primiti ca spaga din meditatii.asta inseamna sa fii mafiot, nu retardatul de taralunga.
25
22
Adica a luat spaga 200 eur si primeste cat Vantul care a furat milioane? Sa va fut in gura de judecatori nenorociti cu salarii mari si judecati ca niste corupti nenorociti!
27
3
Nici daca omora un om nu lua asa mult.Cred ca a deranjat pe cineva sus pus.
24
3
Pai e orect? Astuia iau gasit 200 euro in birou si a primit aproape 9 ani si Stan de la Techirghiol a primit 2 ani si ceva pentru 10000 euro. E unitare solutiile
17
4
Nea Ghita e un batranel rapace, care pisandu-se cu bolta pe intreaga sa cariera, va trage cortina in cel mai rusinos mod posibil. Este dureros ca alti doi pesti mari, mult mai putrezi, o duc acum bine mersi. Unul ne da zilnic din doza sa de narcisism pe FB, cealalta, mult mai machiavelica, isi vede in liniste de viata.
33
12
cine a facut subiectele la admiterea din 2013? epure? oare e chimist de profesie? gabriela stanciu? nu credem, ea este economist de profesie! oare sa fi stat in arest hobbitul pe degeaba in locul fandositei? e posibil ! cu toate astea au meritat amandoi stresul procesului penal.fandosita va candida in 2020 la alegerile de rector.
35
18
taralunga, in felul lui a facut un bine invatamantului constantean.a eliminat o celula canceroasa in persoana lui epure si dupa, s-a eliminat singur, tot o celula canceroasa fiind si el.mai ramane tulpina, adica gabriela stanciu.
32
22
Are habar Parchetul cate examene se dau si diplome fara ca studentii sa treaca pe la scoala??Ia infiltrati agenti sub acoperire si veti ramane impietriti!
21
6
vancea si stanciu au ramas la caserie. ele fac acum toate combinatiile. plata la gartzu si oxidatu. bobel face laba la catel.
16
15
Curva de Stanciu te-a lucrat, o incurcai cu admiterea, Stanciu face meditatii mai ceva ca iohanis, face subiecte Etc..se f... Cu cine trebuie
42
20
patalamaua de la curea tot ii ramane pe frunte
27
29
In sfarsit se face dreptate
28
12
suge - suge - suge PULA
7
13
tot douasute
8
9
Urmeaza Girtu si Rugina!
44
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614