REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

GHETOUL de pe strada Munții Tatra, DEMOLAT de Poliția Locală! VIDEO

GHETOUL de pe strada Munții Tatra, DEMOLAT de Poliția Locală! VIDEO

Replica API 2 februarie 2019 | 02:27 548

De ani buni, zona de barăci de pe strada Munții Tatra, din cartierul constănțean Palas, este în atenția municipalității. Vineri, 1 februarie a.c., polițiștii locali au ajuns din nou în zonă, de data aceasta pentru a demola construcțiile ilegale!

În ultimii ani, locuitorii din zona Palas au tot reclamat mizeria și gălăgia pe care o fac cei care se aciuează în barăcile de la capătul străzii Munții Tatra. Municipalitatea a tot luat măsuri de-a lungul anilor: ba o parte dintre cei care stăteau în zonă au primit locuințe în cartierul social „Henri Coandă”, ba au fost direcționați către localitățile de domiciliu - în cazul celor care stăteau fără forme legale în municipiul Constanța -, ba au aplicat amensi usturătoare pentru cei care făceau mizerie pe domeniul public.

Invariabil, însă, după ce reprezentanții autorității plecau, mizeria se aduna la loc, iar scandalurile erau reluate.

Vineri, 1 februarie a.c., polițiștii locali au ajuns din nou în cartierul Palas și au trecut la aplicarea unei măsuri drastice, dispuse de autoritatea locală: demolarea construcțiilor ilegale ridicate în așa zisul „ghetou” de pe strada Munții Tatra.

„Polițiștii locali au desființat pe cale administrativă lucrările de construcții nelegal executate pe domeniul privat al municipiului Constanța, situat pe strada Munții Tatra din cartierul constănțean Palas.

Oamenii legii au constatat existența unei contrucții cu destinația de locuință realizată de o persoană fizică fără îndeplinirea condițiilor legale.

În baza actului administrativ emis de autoritatea publică locală, în această dimineață, s-au luat măsurile necesare pentru dezafectarea construcției nelegale executate”, au precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

F.B.

Citește și: FOTO. „DESCINDERE” ÎN GHETOUL de pe strada Munții Tatra! S-a lăsat cu AMENZI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai bine ar fii sa demolatii cartierele justitiei hericoanda palas toate rase de pe fata pamantuluii.
0
0
Cine nu crede sa treaca pe acolo ,tiganii haighlander return!
0
0
De unde atata venin in voi? Voi credeti ca veti avea mereu case? Nu judecati ca sa nu fiti judecati! A disparut umanitatea,iubirea de aproapele tau si .... atat.
0
2
Cand desfiintati casele improvizate si gradinile ilegale de pe malul portului in dreptul Liceu de Marina si cart.Poarta 6 ?
5
0
Murphy ia-i ma acasa gingasule, se jucau asa de frumos, apoi se aruncau in fata masinilor cerand bani.
5
0
ia imfrate la tine acasa daca ti au placut asa de mult
4
0
Din intamplare am trecut pe acolo, am vazut oameni amarati, saraci, dar cu copii si familie. Aveau ligheane si apa la bidoane sa se spele civilizat, aveau wc-uri improvizate, dar si femei gospodine, harnice, faceau curatenie in ghetoul lor, adica casa lor. In preajma ghetourilor se jucau cativa copii, fete si baieti, dar am ramas surprins de frumusetea si gingasia acelor copii, imbracati cu hainute rupte si murdare, dar cu chipul lor vesel si jucausi, radeau,glumeau, nu simteau foamea, frigul, si se jucau mai frumos decat copiii de bani gata. Am trecut pe langa ei, erau frumosi tare de tot.
3
5
La Etna....pe cos!
4
0
Omeneste-I si da-le bani la tigani, ca sa traiasca bine. Cand fura copii si bat batrani to bine
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218