REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ghinion teribil pentru Vlad Chiricheș! Internaționalul român a urlat de durere, după ce s-a accidentat cu Atalanta

Ghinion teribil pentru Vlad Chiricheș! Internaționalul român a urlat de durere, după ce s-a accidentat cu Atalanta

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 370

Ghinion teribil pentru Vlad Chiricheș. Internaționalul român s-a "rupt" din nou. Acesta a acuzat probleme la umărul stâng. Fundașul central s-a accidentat în prima parte a meciului dintre Napoli și Atalanta, din etapa a 33-a din Serie A, conform digisport.ro.

Fundașul central de 29 de ani s-a accidentat în minutul 9 al întâlnirii și nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit.

Chiricheș s-a lovit la umărul stâng în urma unui duel cu Zapata. Din ce se vede pe imagini, se pare că internaționalului român i-a sărit umărul. Fundașul central a avut dureri groaznice, după cum se vedea chiar și pe fața lui. Chiricheș a fost înlocuit cu Luperto în minutul 13.

În mod normal, dacă nu este ceva foarte grav, Chiricheș ar urma să lipsească de pe gazon aproximativ o lună.

Vlad Chiricheș a mai fost accidentat la umărul stâng

Chiricheș a mai avut probleme la umărul stâng și în 2017, după ce s-a accidentat tot într-o partidă jucată în Serie A, pentru Napoli. Românul a suferit o luxaţie la umărul stâng în partida câştigată de Napoli împotriva echipei Bologna, scor 3-0.

Chiar dacă inițial a amânat operația, Chiricheș a acceptat în cele din urmă intervenția chirurgicală, care a avut loc la Roma, în mai 2018. Internaționalul român a stat pe bară în jur de două luni.

Vlad Chiricheș a lipsit în prima parte a sezonului din cauza accidentărilor

Internaționalul român a lipsit jumătate de an. Vlad Chiricheş s-a accidentat grav la meciul României cu Muntenegru, din Liga Naţiunilor. A suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng.

Acesta a revenit pe gazon în luna februarie, dar cîteva săptămâni mai târziu s-a accidentat iarăși și a fost nevoit să stea departe de teren încă o lună. Chiricheș a avut probleme musculare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine crede ca V Chiriches este sau a fost fotbalist se insala amarnic !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614