REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ghiţă, pe lista celor mai căutate persoane pe site-ul Europol

Ghiţă, pe lista celor mai căutate persoane pe site-ul Europol

Replica API 31 ianuarie 2017 | 00:00 344

Sebastian Ghiţă

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a apărut pe lista celor mai căutate persoane pe site-ul Europol, după ce pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare, fiind dispărut de la jumătatea lunii decembrie 2016. Poza sa apare pe site-ul eumostwanted.eu care aparţine Europol, alături de alte persoane căutate de poliţia europeană, notează agerpres.ro. Pe 5 ianuarie, un complet de la instanţa supremă a emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă, după ce acesta a dispărut şi nu s-a mai prezentat la IPJ Prahova, încălcând astfel termenii controlului judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi din Poliţie şi Parchete.

După dispariție, DNA a cerut judecătorilor în cazul lui Ghiță înlocuirea măsurii controlului judiciar pe cauțiune cu arestul preventiv în lipsă.

De asemenea, DNA a cerut instanței supreme emiterea unui mandat european de arestare și urmărirea internațională a fostului deputat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru CTA: Da rad de tine sarac prost ce esti. Stai si infuleca pufuleti in continuare si oftica te saracie
0
0
asta e sageata sri dar sagetile lui mazare si nicusor pecind vor fi anchetati stau ghititi pe munti de bani si rad ne noi fraierii
1
0
v-au spalat creierii antenele in plm
3
0
e singurul loc potrivit pentru el, singurul. SI puscaria
4
0
sunt omul lui dragnea ! il ajut sa acapareze SRI -ul
3
1
O noua dezvaluire despre nicu de jos:Nicu este un muist martian care daca vrea poate sa si-o suga si singur.Sigur se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga si isi da singur cu stangul in dreptul.Am zis si...ma poate contrazice cineva,doar sunt Ghita si eu trebuie sa fiu crezut neconditionat.
5
3
Tipul mai are de facut niste dezvaluiri si pe urma,cand vor fi toti dati pe goarna,se va preda. Deocamdata stie ca nu poate avea incredere in Justitia in mare parte inca controlata de sistemul mafiot si ca odata arestat poate fi chiar mazilit.
2
4
sa dau muie lingailor lui soros,jannes,codruta muiuta si la alti masturbatori.
3
7
Infractorul fugar, deputatul penal, prietenul lui Ponta si a lui Dragnea ! Suntem de rasul Europei si nu numai cu asemenea asa "zisi conducatori", au avut si inca mai au, unii, putere de decizie pentru noi, pentru popor. Suntem de toata jena si dispretul. RUSINE !
8
3
Cred ca ghizda e internat la nervoase in austria sau elvetia ca la noi l au cautat dar nu l au gasit...oricum are mecla de sandu
3
1
Dau muiane cucuvelei si lui jannes masturbatorul.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614