REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ghiţă: Procurorul Negulescu îmi pregătise o celulă mizeră, cu bătăuşi

Ghiţă: Procurorul Negulescu îmi pregătise o celulă mizeră, cu bătăuşi

Replica API 16 martie 2018 | 00:59 375

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, că procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, îi pregătise o celulă cu condiţii mizere, cu bătăuşi, el adăugând că a ales să plece din ţară pentru că nu a putut convinge pe nimeni în Bucureşti despre intenţiile acestuia.

"Nici nu sunt un fugar (...) Astăzi, după un an, cred că vede toată România ce gânduri avea acel aşa-zis procuror Negulescu, cum era încurajat de către şefii şi colegii săi. (...) Eu nu aveam cum să mă prefac că nu aflu că îmi pregătise o celulă în condiţii mizere, că îmi pusese nişte bătăuşi, că îl mutase pe Blejnar dintr-o celulă în alta să-mi facă mie loc, că fusese cu câteva zile înainte la închisoarea de la Câmpina ca să pregătească locul unde era el sigur că judecătorii îl vor trimite pe Ghiţă. Nu aveam cum să ignor că se tot lăuda şi în faţa Andreei Cosma că mă arde, că sunt terminat, că sunt un mort viu. Dacă nu puteam să conving pe nimeni în Bucureşti că omul e de-a dreptul nebun, că e în stare să facă rele, ce puteam să fac, decât să plec din calea lor? Nici nu vreau să acredităm ideea că un stat întreg şi instituţii întregi omoară oameni în România, că omoară cariere, distrug cariere, asta e una. Negulescu era chiar exagerat şi orice om are dreptul să se ferească de un astfel de om", a afirmat Sebastian Ghiţă.

El a spus că "poate Parchetul General va verifica dacă Laura Codruţa Kovesi îi coordona pe Onea şi pe Negulescu sau doar îi foloseau numele". "Într-o zi sunt curios când o să mă întâlnesc cu prietena mea Codruţa să o întreb dacă într-adevăr a complotat, a gândit împreună cu acele două personaje să îmi facă tot ce mi-au făcut înainte", a adăugat Sebastian Ghiţă.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multumim mult mass media, ne faceti mai destepti
2
0
La puscarie ai furat ce
3
1
Mai Escrocule ru merti asa ceva,toti Nenorociti cand va prinde la furat sunteti ne vinovati,fete mari ne futute.
6
1
Toti nenorocitii astia sunt niste papusi care joaca dupa scenariile strainilor care ne-au luat tot:pamant,aur,petrol,zacaminte.Ne-au mai lasat doar impozitele.Ne distrag atentia de la lucrurile importante.Niste nenorociti care ne-au nenorocit.
7
2
ESTI PREA PROST CA SA POTI TRAI.CREZI CA EL A TINUT NAVA FLAMINIA SAU CA EL A PRINS CONTRACTE CU AS SOFT FIRMELE LUI SUNT FIRMELE SISTEMULUI SI DE ACEEA IL VROIAU INCHIS.CA SA PUNA UN MANA ALTA PARTE A SECU PE ELE.VEZI SOCIETATEA DUNAREA INAINTE DE 89 SI AI SA INTELEGI
8
4
PARADITI-L PE NEGULESCU!
7
1
Made in golania ...sinceritatea&justice keep out !
5
2
Du-te dracu de imbecil
4
6
Si ,fugarul asta nenorocit,asteapta sa-l si credem?
6
8
Dar cand ai furat si ai manipulat cu televiziunea ta ti-a pasat de cineva?Cand ai tinut vreo 2-3 luni nava Flaminia in zona Cta si Mangalia ca sa o decontamineze firma ta ti-a pasat de noi? Noua de ce sa ne pese ca tu o sa stai cu gorile in celula? Este societaea pe care voi cu televiziunile o promovati de 28 ani. Nu-ti place ce ai creat? Cand promovati homosexualitatea e bine, dar cand ajungi pe mana lor nu mai e bine? Roata se invarte, tembelule
17
5
Cine va crede pe voi? Aberatii.
11
7
LA aceasta ora halep- martici 2-3 in set decisiv.
5
6
Vroia apartament de 5 stele la inter
13
8
Mai balega fricoasa mai nenorocitule
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614