REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gică Hagi a ieșit la atac! ”A început războiul. Nu avem voie să respirăm că luăm galbene. Fiți imparțiali!”

Gică Hagi a ieșit la atac! ”A început războiul. Nu avem voie să respirăm că luăm galbene. Fiți imparțiali!”

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:00 529

Gică Hagi a pus tunurile pe arbitrajul lui Adrian Comănescu, la finalul meciului dintre Viitorul și Poli Iași (2-1). ”Regele” a aruncat cuvinte grele, după ce a fost eliminat, scrie digisport.ro

”Vreau să-mi felicit echipa, jucătorii. A început războiul, dar suntem pregătiți de luptă și vom merge să ne luptăm. Echipa a demonstrat că știe să lupte. Antrenorul a făcut niște schimări, dar Cel de sus a văzut și ne-a ajutat să câștigăm. Iași a avut o grămadă de ocazii, dar nu a fost așa cum a spus antrenorul lor, că a fost împinsă echipa mea din spate de arbitri.

Aceste lucruri mă sperie. Cei doi arbitri au început să mă mintă. Nu se poate, unul să spună că mă dă afară pentru ceva, altul pentru altceva. Am fost primul în România care a spus că vrea arbitri români. Nu ca ceilalți care au venit după. Să ne lase să jucăm fotbal, fiți imparțiali!”, a spus Hagi, la flash-interviu.

Viitorul - Poli Iași 2-1 | Ce spune Hagi de meciurile cu Craiova și CFR

Pentru Viitorul, urmează o dublă de foc cu Universitatea Craiova (deplasare) și CFR Cluj (acasă), iar Hagi se teme că echipa sa ar putea fi dezavantajată de arbitri.

”Echipa a demonstrat că e pregătită de muncă. Am jucat cu un mijloc foarte tânăr. Dacă ne vor lăsa și nu vom păți mai multe, că vine Craiova, vine CFR. Nu avem voie să respirăm și luăm cartonașe. Arbitrii nu au arătat acest respect față de anumite lucruri profesionale. Știu că îmi pregătesc echipa.

Echipa mea a câștigat pe merit. Nu ne-a dat multe faulturi și golul lor vine după un fault gratuit. O să zic la conducere să arate. Anul trecut am fost echipa cea mai dezavantajată în sezonul trecut. Nu am zis nimic. Am tăcut. Suntem pregătiți de luptă”, a mai spus Hagi.

Viitorul - Poli Iași 2-1 | Viitorul a egalat liderul la puncte

După primele 10 etape disputate în Liga 1, Viitorul e pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul CFR, dar cu un golaveraj inferior. Hagi a sărbătorit în vestiar succesul cu Iașiul.

”Am dansat, am cântat, sunt atât de fericit pentru ei. Lupt pentru ei, să își îndeplinească visele. Eu am gustat succesul”, a încheiat Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc ca e patron , asa ca poate sta ca antrenor cit vrea . Cica a bagat bani in fotbal , dar cit a cistigat din vinzarea baietilor nu spune nataraul . Doamne cand vorbeste se cunoaste ca pe la scoala nu a fost , e o rusine, ca antrenor nu are nici o valoare. Cu un limgaj de mahala , e deja penibil. E prost rau de tot. Rege si imparat in fotbal a fost Dobrin , Hagi a stat numai rezerva la Barca si Real , de la ambele a fost dat afara.
1
1
M-am saturat sa-i vad nervii in fiecare zi la tv ----se lauda singur ce grozav ere el ca jucator ----modest rau !---Doar nu-l obliga nimeni sa bage bani in fotbal dar nu spune cit cistiga din vinzari de fotbalisti !---Adevarat peste hotare nu are niciun rezultat
4
2
arbitrii trebuie sa fluiere numai pt Hagi, altferl face scandal. La Real si Barca a fost dat afara dupa doi ani , freca cu fundul banca de rezerve , bun a fost pt camp. turcesc care era slab
4
3
demonstreaza in cupele europene ca ai valoare, aici degeaba te dai la arbitrii ca oricum te ajuta mai mult decat trebuie!
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218