REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gică Hagi, către propriul jucător: „Ce mizerie de om e! F***-ți gura mă-tii!”

Gică Hagi, către propriul jucător: „Ce mizerie de om e! F***-ți gura mă-tii!”

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 817

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a fost un car de nervi la amicalul de luni, pierdut de echipa sa cu danezii de la Velje Boldklub, scor 0-1. „Regele” s-a enervat în permanență pe jucătorii săi, iar reporterul Libertatea prezent în Antalya a surprins o reacție condamnabilă a tehnicianului de 53 de ani.

Hagi s-a enervat pe fundașul central Virgil Ghiță și, nemulțumit de randamentul acestuia, i-a adresat o serie de insulte vulgare.

„Du-te, mă, în interior. Băi Ghiță, nu mai fă, mă, ofsaid. Băi ce mizerie de om e, să mor!”, a țipat Hagi către propriul jucător. Mai mult, acesta a fost surprins de reporterul Libertatea în timp ce îl înjura în barbă: ”F***-ți gura mă-tii”.

Originar din Pitești, Virgil Ghiță a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, de unde a făcut apoi pasul spre prima echipă și, mai apoi, spre naționala U21. În acest sezon, Ghiță a strâns 8 meciuri în tricoul dobrogenilor.

Hagi l-a mai criticat o dată!

Nu e pentru prima oară când Virgil Ghiță e ținta furiei lui Gheorghe Hagi.

În meciul din august cu FCSB, pierdut de Viitorul cu 1-4 pe teren propriu, Ghiță a fost eliminat după doar 5 minute în urma unui fault comis asupra lui Florinel Coman. La finalul acelei partide, fotbalistul a fost criticat public de antrenorul său:

„Ghiță e ultimul acum, să stea la coadă! A greșit enorm, o greșeală mare! Nu are nicio scuză, nu e debutant! Am lucrat la antrenament, trebuia să fie atent. A făcut o greșeală acum și îl va costa. Vor juca alții și el o să stea. Nu am ce să fac, Ghiță să stea la coadă și să aștepte.

Ți-am dat șansa, ți-am dat șansa și nu poți să faci o greșeală elementară când ești proaspăt, puternic, când joci cu Steaua și trebuie să fii atent. Cum să dublezi când fundașul tău atacă? Superficial. Să învețe, dar la noi o să-l vedeți mai rar. Să stea la coadă pentru că am alții”, spunea Hagi la acel moment.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai ce stire importanta... Si ce bine e scris articolul... Va dati seama ce repetenti au ajuns la Libertatea? La fel si la Replica, ca au preluat si au dat repede mai departe. Astia sunt si mai javre, ca daca le dai bani, te ling in c*r si daca nu, te scuipa! Asta e presa din Romania! Turnatorii faceau ca voi! Huuuoooo! Va doresc un faliment rapid. Sa ajungeti pe drumuri si sa nu va angajeze nimeni!
4
0
Eu sunt t**c si mor pt el, ma cacatule! Injyra-te cu mine daca esti smecher sa vedem care e mai tare. Sa il lingi in c*r pe tactu cand o f**i pe mata. Sa ma pis pe ochii tai de nespalat duoa ce ma cac. Slobozimeas slobozu in gura lu mata si cacatu pe fiita. Mai vrei? Iti mai zic. Hai sictir!
4
0
Mori bagami-as p**a in gura ta de c***t ordinari! Sa nu mai apuci sa scrii aici niciodata, javra! Sa ma pis pe toti astia care sunt niste nulitati, dar injurati pe altul! Ma cac pe voi si pe tot si pe neamul vostru. Sa va dau la m**e. Tu esti constantean? Mori dute dracu de nenorocit imputit, ordinar, lacheu, spurcat, cretin, dobitoc, p***t, retardat, avorton!
4
0
Ce plm tot emigrati in Constanta , construiti-va judetul Tulcea. V-a ramas judetu de izbeliste
0
2
Bag pula im Hagi. Moarte makidonilor si tulcenilor.
1
2
Dumnezeu sa il ierte !
0
2
Gica Hagi este un gunoi de om, un caracter infect ,o zdreanta de om, care injura pe toata lumea de morti si de raniti. Pai pe zdreanta aia de Ianis de ce mortii matii de imputit de machidon nu il injuri, cand rateaza penalty, cand pierde mingea, face ce vrea? Esti un imputit de machidon fara caracter chiar daca te cheama hagi, DUTE-N MORTII MATII DE MACHIDON IMPUTIT.ZDREANTA ,JEGOSULE....sa vedem iti place asa
10
4
Normal ca normal ca injura, ca este om nu robot. Ce stupizi sunteti!
6
5
Nu ai auzit de mine pentru ca nu stau toata ziua pe net in alta ordine de idei ptr tine conteaza ce citesti sau cine scrie si pentru tine o informatie rezultatele regelui tau la intrebarile de mai jos este zero adica nimic ioc zii cum vrei ca e acels lucru
3
5
daca nu-l baga in teren poate sa-l reclame pentru injuraturi. Pentru asta se incepe cercetarea penala.
2
7
Cine esti tu? N am auzit de tine!
7
7
Am si eu o intrebare de ce nu le spuneti acestor oameni pe nume gheorghe adica nu gigi gica sau altfel si pentru gheoghe hagi cite titluri de campion mondial sau european sau ligi ale campionilor sau baloane de aur ai in palmares rege ca te tot dai mare cu CV ul tau eu stiu cate dar spunle tuturor
5
7
asa sunt astia cipani ,,spurcati la gura.
9
7
Ooo...."Regele" injura !?
12
3
Hagi e mic copil. Cand intra Halagian in priza, te injura o jumatate de ora fara sa se repete.
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614