REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gică Hagi: „Constanța trebuie să aibă o echipă mare, iar dacă s-ar numi Farul ar fi ideal“

Gică Hagi: „Constanța trebuie să aibă o echipă mare, iar dacă s-ar numi Farul ar fi ideal“

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:09 720

Managerul echipei FC Viitorul, echipă aflată în lupta pentru prima titlu de campioană la fotbal pentru Constanța, consideră că orașul merită să aibă o echipă foarte puternică, susținută pentru a fi între cele mai bune patru din țară. Gică Hagi a afirmat că ideal ar fi ca aceasta să se numească Farul, pentru că acolo este tradiția. „Mi-aș dori ca orașul să aibă o echipă puternică, între primele patru echipe din România și să se cheme Farul. Este un oraș atât de mare și frumos și trebuie să se creeze ceva puternic la nivel național. Constanța trebuie să aibă o echipă mare, iar dacă s-ar numi Farul, ar fi ideal. Are tradiție și așa ar fi bine. Ca în orice oraș din România“ a precizat Hagi.

SINGURUL ORAȘ-PORT DIN LUME FĂRĂ CAMPIOANĂ LA FOTBAL. Cel mai mare fotbalist român a amintit încă o dată că deși Constanța este oraș-port, nu a reușit niciodată să obțină măcar un titlu la fotbal. „Suntem singurul oraș port din lume care nu a obșinut un titlu național la fotbal. Noi, cu Academia, producem jucători și acesta este scopul, de a produce jucători, de a le da o șansă copiilor de a ajunge mari. Eu nu am nici o obligație de a ajunge campion“ a mai spus Hagi.

LIPSA DE IMPLICARE, PRINCIPALA PROBLEMĂ. Pentru creșterea competitivității, a nivelului competițional, a investițiilor importante, este nevoie de mult mai mult decât vorbe din partea celor care au puterea de a schimba ceva. Constanța nu are un stadion modern și nici nu se întrevede în viitor construirea unuia. În schimb, orasșe mult mai mici din țară, cu o istorie a sportului în general și a fotbalului în special, se mândresc cu arene pentru care municipalitatea a găsit resurse de a le construi, fără a pasa mereu vina. „Nu depind de mine lucrurile mari din Constanța sau din România. Eu sunt doar un fost sportiv. Sportul în România nu depinde de Gheorghe Hagi. Nu de mine depind finanțarea, legile, programele, competițiile, organizarea. Ministerul, Federația, politicul trebuie să gândească aceste lucruri și să le facă. Eu sunt doar un manager care vrea să muncească. Eu îmi fac doar meseria care îmi place și sunt pregătit să devin cel mai bun. Aceasta este mentalitatea și motivația mea. Dacă nu aș avea speranța că nimic nu este imposibil în viață, aș abandona. Aș putea foarte bine să trăiesc cu istoria, cu numele. Mie îmi place să antrenez, să văd copiii, să jucăm fotbal“ a mai afirmat liderul Generației de Aur.

ÎNTÂLNIRE CU SORIN MIHĂILESCU. Gică Hagi și Sorin Mihăilescu, cel mai cunsocut suporter al Farului, s-au întâlnit în această săptămână. „Am avut o întâlnire cu Sorin (n.r - Mihăilescu). El a vrut să se întâlnească cu mine înainte de Paști, să uităm ce s-a spus de mine. Așa mi-a spus. Nu am nici o problemă, am trecut peste, chiar dacă mi-a fost greu. Am stat la o cafea, am vorbit, trebuie să mergem înainte“ a mai zis Hagi.

Sorin TEODOREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fie rusine, as lasat FC FARUL CONSTANTA sa moara.
0
0
Hagi esti unicul care vorbeste in presa cu atata patos despre fotbalul romanesc. Pacat ca nu sunt pusi oameni acolo sus ca si tine. Iar cat despre Farul nu te amesteca aici nici suporterii nu sunt uniti sunt mult prea mari interesele, te-ar manca ca si prima data. Ramai la Ovidiu si vei avea sustinere din toate partile. Fii intelept!
4
0
Astazu am trecut prin "centrul" Constantei. Mai precis pe strada Rascoalei, zona Unirii. Jale mare! Zici ca esti intr_un orasel uitat de lume!
2
0
Deviza in Romania este sau poate nu vrei sa o stii...PUSCARII CAT DE MULTE.
4
1
ce stadioane bre, vise, demolati tot, sa ridice makedonautii blocuri cu etaje peste normalul zonei
7
3
orasul e plin de mioare care behaie pentru fcsb. cand Farul avea echipa si lupta pentru loc in cupele europene veneau 5-6mii de suporteri la stadion.
10
3
si cu bani de la Primarie sa-i bage Hagi in buzunar,,
5
21
In fiecare oras din lume sunt hoti,cersatori ,paraziti etc etc...dar printre atatea gunoaie de ce sa nu ne mandrim si noi cu ceva...inainte ne mandream cu echipa de handbal ..tare as fi vrut sa avem si noi constantenii o echipa de fotbal care sa se bate la titlu ...
10
3
Gica,orasul nostru e cel mai imputit si plin de gunoaie si paraziti cu 2 respectiv 4 picioare din Romania.Uita-te in jurul tau si nu mai lauda un oras in ruina ca al nostru.Continua tu proiectul cu Viitorul ca e foarte bine!
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218