REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gică Hagi explică disputa cu Răzvan Lucescu: „Am exagerat eu? El a greșit. Cu ce spune, bagă râcă”

Gică Hagi explică disputa cu Răzvan Lucescu: „Am exagerat eu? El a greșit. Cu ce spune, bagă râcă”

Replica API 9 iulie 2019 | 00:00 389

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, a acorudat un interviu Gazetei Sporturilor și a vorbit despre schimbul de replici pe care l-a avut cu Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a declarat că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor forma un nucleu și la naționala mare”. Gică Hagi i-a replicat dur după meciul cu Franța: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori! Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii”.

„Am exagerat eu? El a pronunțat un număr de jucători care vor ajunge în naționala mare, din lotul de la Euro sub 21 de ani. A greșit! E vorba despre o generație, nimeni nu poate să spună câți vor ajunge la națională! Chiar dacă nea Mircea a încercat să-l apere... E normal, e băiatul lui.

În toată istoria fotbalului vorbim despre generații: generațiile anilor '70, '80, '90. Nu despre câțiva jucători, cum a zis el! Un fotbalist poate să facă diferența, dar echipa câștigă trofee! Îl apără nea Mircea, dar Răzvan a greșit. Când tu spui un număr de jucători care vor ajunge mari dintr-o generație întreagă, deja bagi râcă!”, a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie sa-i dam dreptate lui Razvan , nici jumatate din baieti n-au valoare pt echipa nationala , Anglia si Franta au venit fara o serie de titulsri , au tratat competitia fara interes. Tine-l acasa pe Ianis ca nu prinde nici o echipa serioasa.
3
0
Acum si pe Lucescu l-a mancat in cur, cunoscand doar veleitatile de mahalagioaica ale cretinoidului.
5
2
totusi hagi doar din punct de vedere fotbalistic e mai mare! hahaha
4
4
Muie familiei Lucescu
9
8
Daca e cearta asta de la Hagi a plecat,Lucescu jr. a spus ce crede el despre echipa asta,problema e ca Hagi nu accepta sa aiba cineva o alta parere decat a lui.
7
8
Ce face Rejele Hadji se cheama tiganeala romaneasca , pt Romania nu a facut mare lucru , nici o cupa Euro,nici un CM nu a rupt norii, doar a excelat la turci si spanioli ..si l-au facut reje cu Mircea Sandu si Mitica Dragomir niste parsivi care au ruinat fotbalul romanesc. Ce a facut rejele vopsit pe cap in USA la CM -nimic ! Pai sa nu mai aud de asa reje de paie,paie ..!
6
17
Tiganul LUCESCU JR. este ofticat ! In Romania nu are nici o performanta ! Cu echipa nationala a dat-o in bara rau ! Dar nici tac'su nu da dovada de fairplay : sane aducem aminte de accidentul din Bucuresti cu tramvaiul cand milionarul nea' Mircea Lucescu acuza vatmanul ca ezte vinovat ca i-a ... taiat calea ! Iar swinger-il de fii'su il imita ! Tiganul tot tigan ramane !
11
9
Nea Gica, esti la furat, fata de familia Lucescu....daa... Esti mult prea mic, din multe puncte de vedere: educatie, profesionalism, decenta, emancipare, exprimare,....etc. .... Asa ca...... las-o asa! Opreste DISPUTA! Te faci de rusine.
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218