REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gică Hagi pune degetul pe rană, după situația de la echipa națională: am ajuns să ne batem joc de numărul 10! Îl tăvălim!

Gică Hagi pune degetul pe rană, după situația de la echipa națională: am ajuns să ne batem joc de numărul 10! Îl tăvălim!

Replica API 15 septembrie 2019 | 00:00 201

Gică Hagi, cel mai mare ”decar” din istoria naționalei României, a avut o ieșire prin care trage un semnal de alarmă. Hagi arată că numărul 10 a ajuns să fie ”tăvălit” pentru că se schimbă mereu jucătorul care îl poartă. Fostul căpitan al naționalei arată că numărul 10 vine cu obligații pentru cel care îl poartă și nu concepe ca acest jucător să nu fie titular, scrie stiripesurse.ro

"Am văzut la convocarea lotului național că s-a schimbat tricoul cu numărul 10 de la un meci la altul. Și asta nu se poate, mai mult respect față de tricoul acela. În aceeași convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Și vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect față de acel tricou. Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Așa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim așa cum a fost tăvălit numărul 10 și cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzați, unde vreți să ajungem? Ne batem joc?", a fost reacția dură a lui Hagi în fața jurnaliștilor prezenți la Ovidiu.

Gheorghe Hagi a fost nemulțumit că tricoul 10 a fost purtat de doi jucători diferiți, iar fotbaliștii respectivi nici măcar nu au fost titulari. În meciul cu ibericii, Alex Maxim (29 de ani) a fost cel care a purtat tricoul decarului, dar a intrat abia în minutul 72. În același minut a intrat și numărul 10 din meciul cu Spania, adică Gicu Grozav (28 de ani). Niciunul dintre ei nu a impresionat în cele două partide.

"Păi cum dăm tricoul? Azi mă trezesc, îl iau eu, mâine te trezești, îl ia celălalt. Păi ce facem? Rog mai mult respect față de numărul 10, pentru că el are un rol important, pentru că are personalitate, pentru că acest număr l-au purtat cei mai mari fotbaliști din România din toate timpurile. Dobrin, Balaci, Dumitru, toți l-au purtat. Eu așa știu, că numărul 10 e titular. Cine îl dorește, trebuie să știe ce număr ia, că ăla face diferența", a mai adăugat Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci asta e problema la echipa nationonala este ca nu are un numar 10, sau ca nu are nici fundasi de valoare nici atacant nici mijlocasi ,adica daca atacantul rateaza singur cu portaul de vina este nr.10 sau ca spanioli intrau in apararea Rom. ca in branza,tot nr 10 era devina sau ca Tatarusanu a scapat Romania de o umilinta asta nu conteaza pt.ca portarul nu are nr 10.Ma ziaristilor invatati si voi odata ca Hagi a fost un mare fotbalist dar de fiecare data cand deschide gara spune cate o prostie,sau vreti sa il uniliti si mai mult subliniind prostiile pe care le debiteaza.
0
0
Oprire a tratamentului provoaca delir. Doar ca nea Gica are astfel de iesiri tot mai dese.daca nr 10 ar fii purtat de plodul lui ar fii ok.nu ar mai face scandal dar asa.... ok, nici cei care il poarta nu sunt demni de acel numar, defapt cu vreo 2 3 exceptii nu stiu daca vreunu din nationala lu Gurita ar trebuii convocat.grozav anton maxim sunt ex de asa nu.dar ca orice mediocru gurita are alti mediocrii ca favoriti.o nulitate ca antrenor acest gurita care face jocurile unor impresari.se stie pe modelul piti
3
3
SA II DAU LUI CHIRATA NR 11.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218