REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gică Hagi, revoltat de ceea ce se întâmplă la „națională”: „Mai mult respect față de numărul 10”

Gică Hagi, revoltat de ceea ce se întâmplă la „națională”: „Mai mult respect față de numărul 10”

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:00 419

Gheorghe Hagi (54 de ani), cel mai mare număr 10 din istoria României, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre un aspect care l-a deranjat la echipa națională la „dubla” cu Spania (1-2) și Malta (1-0).

„Numărul 10 să fie purtat cu mândrie!”

„Am văzut la convocarea lotului că s-au schimbat numerele de pe tricou de la un meci la altul. Şi asta nu se poate! Mai mult respect faţă de tricoul cu numărul 10, în primul rând.

În aceeaşi convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Numărul 10 trebuie să fie purtat cu mândrie. Aşa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim, unde vreţi să ajungem?

Păi cum dăm tricoul? Azi mă scol, îl iau eu, mâine te scoli, îl ia celălalt. Păi ce facem? Rog mai mult respect faţă de numărul 10, pentru că el are un rol important, are personalitate. Acest număr l-au purtat cei mai mari fotbalişti din România din toate timpurile, precum Dobrin, Balaci, Dumitru.

Eu aşa ştiu, că numărul 10 e titular. Cine îl doreşte, trebuie să ştie ce număr ia, că ăla face diferenţa", a declarat Gheorghe Hagi.

Hagi face referire la faptul că doi jucători diferiți au fost desemnați să poarte tricoul cu numărul 10 în „dubla” României din preliminariile Campionatului European 2020 cu Spania (1-2) și Malta (1-0): Gicu Grozav și Alexandru Maxim, iar niciunul dintre ei nu a fost folosit titular.

„Când o să răspund eu, cu siguranţă că îl va purta cel care trebuie să decidă meciurile"-Gheorghe Hagi

35 de goluri în 135 de meciuri a strâns Hagi în tricoul primei reprezentative, fiind cel mai important decar din istoria naționalei

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maniunci numai kkt mai Gica. Ai vazut ce "mare" echipa e Genk !!! , le-ai vindut odorul pe 4 mil si racneai ca au fost 8 . Pai Ianis nu merita din 1 milion dar mi-te 4 . I-ai pacalit si pe astia . 6 goluri au incasat de la o echipa de doi bani in Austria, ce rahat de echipa e si Genk . 0 barat. Nici la astia nu poate prinde un loc de titular Ianis , ia-l acasa ,dar da banii.
0
0
MAI OAMENI BUNI,VA ADUCETI AMINTE CAND ACEST SEMI-ANALFABET ERA ANTRENORUL NATIONALEI ? IN PLM DE IDIOT,CAND LUAM MEREU BATAIE ,CE ZICEA EL MARELE CACAT, IARBA ERA DE VINA DE PE TEREN,VANTUL CA A BATUT DIN STANGA SI NU DIN DREAPTA, SPECTATORII CA AU SCANDAT ..HAI ROMANIA....,ASTA E MARELE IPOCRIT ,STADIONUL DIN C-TA IA PURTAT NUMELE ANI BUNI ,LA DURUT IN CUR DE TOTI SI DE TOATE,ASTA VREA DOAR PARATII,ASTA SA IASA ,UN JEG ORDINAR .
3
0
Asta nu mai pleaca din tara ?! Ca tot ameninta, se revolta..... tot nemultumit este!
3
0
Mai du-te ma' in ma-ta de machidon idiot! Ia-ti si nationala de cacat cu tine!
3
0
Prea mult zgomot pentru nr.10.Steaua a castigat cupa campionilor europeni fara sa te aiba pe tine in echipa ma Gheorghe si nici spanioli nu s-au plimbat prin apararea nationalei ca pe bulevard pentru ca nu are nationala un nr 10 autentic asa ca nu e vorba doar de nr 10,mai multe numere ii lipsesc echipei nationale.
5
0
....pentru ca marea vedeta rezerva in belgia nu primeste numarul 10 la nationala . Mare ofticat esti hagi , adu-l acasa ca va obosi carand bagaje ! Asa ai facut si cu stadionul Farul , te-ai ofticat ca nu l-ai primit cadou , avarule !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614