REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gică Popescu a spus tot după plecarea lui Ianis: „Manchester City a încercat să îl deturneze înainte să plecăm spre Belgia”. De ce a picat transferul la Barcelona

Gică Popescu a spus tot după plecarea lui Ianis: „Manchester City a încercat să îl deturneze înainte să plecăm spre Belgia”. De ce a picat transferul la Barcelona

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 448

Ianis Hagi (20 de ani) a fost prezentat vineri oficial la Genk. Gică Popescu, omul care a condus negocierile, afirmă că Viitorul a refuzat ofertele venite de la Barcelona și Manchester City.

„Pentru Ianis primează aspectul sportiv, nu partea financiară. Au fost oferte la care cu greu poți face față. A ales însă proiectul care crede că îl va ajuta să crească. A contat foarte mult discuțiile pe care le-a avut cu oamenii de acolo. Ianis a dat dovadă de maturitate. Totul va depinde foarte mult de el. E un club care i se potrivește, care joacă în Liga Campionilor”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

...despre Spartak Moscova: „A făcut o ofertă uluitoare din punct de vedere financiar, atât pentru Ianis cât și pentru Viitorul. Ar fi fost de departe cel mai mare transfer făcut în România. Și așa, e cel mai important transfer făcut de Viitorul de la înființare”

...despre Barcelona: „Cu ei am discutat aproape o săptămână. Am încercat să găsim soluția sportivă potrivită pentru el. Ceea ce propuneau nu era mulțumitor”

...despre Manchester City: „A insistat, a încercat să îl deturneze chiar înainte să pornim spre Bruxelles. Am considerat că nu este un proiect potrivit pentru el. Era varianta să fie cumpărat, apoi împrumutat la alte echipe”

Suma de transfer, confidențială

Întrebat despre valoarea totală a transferului, Gică Popescu nu a putut oferi un răspuns: „În contractul pe care l-am semnat cu Genk avem o clauză de confidențialitate usturătoare dacă divulgăm suma de transfer. Cert e că o parte din bani vor merge la Fiorentina. Am pus și noi o astfel de clauză, pentru un eventual viitor transfer”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta si tot litoralul distruse de ei,or sa redevina cum erau in 1989?Nu cred,deci gunoaiele astea merita dispret mereu.
0
0
Nu stiu de ce va balacariti asa,de ce atat de multe vorbe urate aruncate intre romani si machedoni??Eu sunt roman si trebuie sa recunosc ca acest oras a dat 2 nume mari in sport:Hagi si Halep care sunt aromani...CE RAHAT E RAU IN ASTA??Sunt romani de alta etnie de care ar trebui sa fim mandri..Sper ca Ianis sa cunoasca macar pe sfert succesul tatalui sau.E un copil,ar trebui sa se mai "coaca", insa pare un tip serios si ambitios caruia ii doresc succes.E atat de greu sa ne recunoastem valorile orasului?Fiti mandri ca ne reprezinta si incercati sa va acceptati ca si etnii.E mare lucru..
1
0
Ce naiba se tot baga-n seama Gica Popescu! Il face de kka pe Hagi, toata lumea stie ca-i un puscarias si pe bune!
1
1
cata caterinca
1
1
Minciuni grotesti, ce miros de la o posta a branza cu praz.
1
2
in poza ,un fost puscarias si nepotul sau
8
6
Albaneza e maicata' care a testat prima data braga la momentul facerii statea cu gura deschisa cand 2 albanezi se cacau si al 3 lea turna apa de sus cu un pahar sa i ajunga lu' ma-ta braga!Esti vreun parinte de copil abuzat si tu la randul tau de taicatu',n-a prins fiitu echipa si acum te oftici ca nu mai faci banul pe el si il face tot Hagi!Nu era bun al tau baiat ma ce sa i faci?asta e resemneaza te
5
7
Neam de hoti si koorve ofticate. Halep si Hagi au facut sa se vb. De Romania afara. Huo atarnatori kumani
7
12
Gogosi marca puscarie, adica made Gica Popescu. Nu-l mai vrea nimeni , doar Genk la luat .o echipa de doi bani.
6
8
Minciuni oltenesti cu iz de praz.
11
8
M-ati secat la coaie cu Ianis asta!!! Singurul sau merit este ca e fiul lu' tac-su!
12
9
Sa-i sugi cosurile, retardatule.
13
15
Cosurile le-a luat cu el? Ce plm faceti atat tam-tam pe tema unui bubos prematur?
18
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218