REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gigi Becali, despre focarul de Covid-19 de la FCSB: 'Eu nu sunt stăpân de sclavi'

Gigi Becali, despre focarul de Covid-19 de la FCSB: 'Eu nu sunt stăpân de sclavi'

Replica API 16 octombrie 2021 | 22:57 1483

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că Andrei Cordea s-a întors la FCSB de la echipa naţională infectat cu coronavirus. Becali a menţionat că nu vrea să facă propagandă antivaccinare, însă el nu se vaccinează.

Gigi Becali

“Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonţ în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înţeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ţi bagi o substanţă în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împuşcaţi-mă! Treaba lor, să facă ce vor (n.r în NBA vaccinarea este obligatorie). Cordea a venit pozitiv de la echipa naţională. I-am făcut test PCR şi a ieşit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testaţi şi joacă, iar cineva se îmbolnăveşte şi moare, cine răspunde? Cei nevaccinaţi sunt testaţi!

Eu nu vă spun ce spun specialiștii, ca să nu vă speriați! Mai ales Ilie Dumitrescu, care s-a vaccinat de trei ori. Fiecare cu specialiștii lui! Eu îi ascult pe alții.

Ei m-au întrebat dacă prefer să mor, decât să fac vaccin. Și eu le-am spus ce le-am spus, nu vă mai zic vouă acum... Așa cum Ilie Dumitrescu ne ura nouă sănătate, așa vă urez și eu sănătate tuturor vaccinaților. Numai că peste doi ani o să vedem noi cine, cui o să mai ureze sănătate. Eu mă feresc de vaccinați, stau la trei metri de ei! O să vedem noi peste doi ani!”, a afirmat Gigi Becali, potrivit digisport.ro, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ia boala sa nu se duca la stital .
2
0
Esti un antivaccinist, un semianalfabet.....
4
0
Ciobane eu zic sa-i duci pe muntele Athos sa scoata Cel de Sus virusul din ei !
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218