REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 3 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6566
13.4° Constanța Duminică, 3 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6566

Gigi Becali, gata de încă un "tun" financiar!

Gigi Becali, gata de încă un "tun" financiar!

Andreea VREJOIU 29 septembrie 2022 | 00:00 1115

Ioan Becali a anunțat că Gigi Becali a avut o ofertă de cinci milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu. Portarul a impresionat de când și-a câștigat locul de titular la FCSB și a atras atenția mai multor cluburi din străinătate.

Gigi Becali este gata de încă un „tun” financiar. Ștefan Târnovanu poate fi noul transfer al roș-albaștrilor în străinătate, contra unei sume fabuloase. Giovani Becali a confirmat că latifundiarul din Pipera a avut pe masă o ofertă clară pentru goalkeeper. Cel mai probabil, negocierile vor continua.

Târnovanu, s-au învârtit câteva milioane de euro bune într-un timp de vreo 10 zile. Au fost scouteri, care au venit, au făcut… Sume mari pentru un portar. Patru, cinci milioane pentru Târnovanu, care nu ştiu dacă a costat. Eu cred că la un 2,5 milioane de euro se putea închide un transfer, pozitiv pentru el. Cu nişte procente. Târnovanu are corp de portar, are alură de portar, zici că e fotomodel. Forma lui ca portar, eu n-am văzut portar atât de bine portar. Mai are de corectat la ieşirile pe centrări”, a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali dezvăluia că Ștefan Târnovanu este dorit în Franța și Portugalia, milionarul fiind dispus la negocieri.

Am și o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu, deja a venit. De la două milioane, au zis: ‘domnule, îl dai cu 3? Nu? Îl dai cu 4? Nu? Dar cât vrei?’ ‘Zece!’ Nu dau oamenii zece. După trei zile au venit acum și zic: ‘Uite, il dai cu 5?’ Sunt două echipe care îl vor, una din Portugalia și una din Franța. Domnule, vin să negocieze la 5 milioane. Acum stai să vedem. Păi, la 5 milioane, mă mai interesează pe mine cine apără? Mă duc eu în poartă. E adevărat, Târnovanu e portar de viitor, dar sunt 5 milioane, totuși, nu pot nici eu să rezist așa”, a spus, recent, Gigi Becali.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca isi plateste taxele si impozitele poate sa fie gigi nebunu trage cu tunu .
1
0
investeste in comuna 23 August ,e un taram de vis
0
0
Jiji este mereu pacaliciul transferurilor!
2
0
Inseamna ca de aia numai face ce a promis si anume sa ajute financiar reconstructia bisericii care a ars in Tomis Plus. Numai gura a fost de el! Foarte urat din partea lui!
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633