REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gigi Becali, moment de sinceritate: „Nu vreau ca CFR Cluj să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc”

Gigi Becali, moment de sinceritate: „Nu vreau ca CFR Cluj să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc”

Replica API 9 august 2019 | 00:00 362

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de FCSB, a avut o intervenție tăioasă ieri, recunoscând că și-ar dori ca rivala CFR Cluj să fie eliminată de Celtic Glasgow în disputa din turul III al preliminariilor Champions League. În tur, „feroviarii” au remizat contra scoțienilor, 1-1.

„CFR a jucat fotbal, a jucat de la egal cu Celtic. Ar fi bine pentru fotbalul românesc să se califice mai departe. Totuși, din cauza invidiei, nu vreau să se califice! E un păcat. Nu vreau să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc. Ar fi bine pentru coeficient, dar nu pot să țin cu ei, e vorba de invidie.

Dacă Mlada Boleslav ne scoate din Europa League, se îmbată tot Clujul, tot CFR-ul, în frunte cu Dan Petrescu! Eu sunt sincer, nu fățarnic, ca cei de acolo”, a declarat Becali, la Pro X.

Când numește noul antrenor

Vergil Andronache va conduce în mod cert echipa la meciul din această seară cu Mlada Boleslav, Becali lăsând să se înțeleagă că secundul lui Bogdan Andone ar putea continua și după această partidă.

„Nu m-a mai interesat această problemă. Am zis «Hai să treacă meciul cu Mlada Boleslav». Nu se știe ce se întâmplă, hai să mă concentrez doar pe acest meci, vedem după ce se va întâmpla. Avem un antrenor acum, lăsați-l în pace!”

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi nu-l aduci pe Ianis ? ca cei de la Genk vor sa scape de el .
0
0
Va salut !!Ce poti cere de la un OIER , care habar nu are ce inseamna COMPETITIA si ITRECEREA SPORTIVA , CINSTITA, CORECTA si condusa de asi ai FLUIERULUI cu maxima SERIOZITATE, DECENTA si RASPUNDERE !!Nu inseamna ca daca esti patron , ai bani , ai echipa , ESTI si BUN manager !!!Toti vor PALMARES si TITLURI CASTIGATE , dar pe merit !!Nu cu VALIZE de BANI, arbitrii si jucatori cumparati si REZULTATE TRUCATE !!PACAT , ca se mai da si bun SAMARITEAN !!!??RUSINEEEEEE !!In loc sa se bucure , la cat , mai multe echipe romanesti sa castige si sa se califice !!Acesta vrea RAUL ????Cap de OAIE !!
2
0
Multa de tot o pubela cu picioare un analfabet functional
3
0
Fecali saracu', dupa ce ca e prost, mai e si prost de bubuie.
8
0
Pai daca stii ca invidia este un pacat nu te mai da crestin ma GIGI pentru ca invidia nu e doar un pacat ci un pacat capital la fel ca ura cu care e sora si ca mandria pentru ca SATAN a fost mandru si IISUS a fost umil.Asa ca daca vrei sa fii sincer cum spui laso mai incet cu credinta ortodoxa farizeule.
7
0
Stai linistit, la "fotbalul" care se joaca in Romania nici o echipa nu o sa mai vada grupele ULC si UEL vreo 70 de ani de acum incolo!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218