REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gigi Becali, negocieri în direct cu DD, la România TV

Gigi Becali, negocieri în direct cu DD, la România TV

Replica API 27 aprilie 2013 | 00:00 227

Invitaţi în studiourile "România Tv", Gigi Becali şi Dan Diaconescu au avut un dialog amuzant pe tema susţinerii politice la viitoarele alegeri prezidenţiale.

Cu nonşalanţa lor binecunoscută, Dan Diaconescu şi Gigi Becali s-au lansat într-un dialog amuzant prin care au "negociat" în direct, la România TV, susţinerea politică a viitorului candidat la Preşedinţia României. Mai bine zis, DD a vrut să afle dacă va avea sprijin politic din partea lui Gigi Becali în cazul în care se va hotărî să candideze la Preşedinţie.

După ce i-a aranjat cravata la gât, lui DD, atrăgându-i atenţia că nu trebuie să atârne "până la curea" şi că "nodul se face de o sută de ori până iese bine", Gigi Becali a intrat direct în subiect. "Îmi place mie aia cu ciocoii. Trebuie luate averile la ciocoi... Să nu-i lăsăm!", i-a spus Gigi Becali lui DD, în perspectiva unei eventuale candidaturi a liderului PPDD la Preşedinţie.

Întrebat de Dan Diaconescu dacă ar vrea ca procesele să se desfăşoare în faţa juraţilor, şi nu a judecătorilor, Gigi Becali i-a răspuns fără să stea pe gânduri: "Un miliard la sută, DA! Vreau justiţie americană!". În schimb, când a venit vorba despre un viitor preşedinte al României "cu puteri depline", Gigi Becali nici nu a vrut să audă. "Nu am cum să fiu de acord cu aşa ceva (...) Aveţi grijă cu ciocoii ... Să nu lăsăm ciocoii nici un pic!"...

La sfârşit, l-a asigurat pe liderul PPDD că va beneficia de spijinul lui necondiţionat dacă "va ajunge în turul al doilea" cu Crin Antonescu. "Pe tine am să te susţin în turul doi!", l-a asigurat Becali pe Dan Diaconescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218