REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gigi Becali: „Nici în glumă să nu mai vorbim despre Ianis Hagi la Steaua”

Gigi Becali: „Nici în glumă să nu mai vorbim despre Ianis Hagi la Steaua”

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 612

Gigi Becali a admis în această seară că și l-ar dori pe Ianis Hagi la FCSB, dar a încercat să explice de ce e convins că nu-l poate lua. În intervenția telefonică avută la TV Digi Sport, patronul roș-albaștrilor a invocat drept motiv principal cota prea mare a „decarului” Viitorului, însă moderatorul Radu Naum l-a făcut să „dea din casă”.

„Pe noi ne-a bătut Ianis, nu Viitorul. Pe el nu o să-l pot lua. El va ajunge la o cotă mare și nu îl pot lua. E cel mai bun playmaker din România. Tot ce aș putea face e să-l asigur pe Gică de faptul că ar fi titular meci de meci...”, a spus inițial Gigi.

Radu Naum l-a provocat apoi pe finanțatorul FCSB: „Eu știu de ce nu vreți să-l luați pe Ianis. Dacă ar juca prost, ar trebui să ieșiți să-l criticați și-atunci...”.

Becali a recunoscut că nu poate concepe un asemenea scenariu, în care l-ar putea supăra pe Gică Hagi: „Da, așa e. Eu oricum nu-l mai supăr pe Gică niciodată. Poate să spună orice și eu voi sta să zâmbesc. Gata! Nici în glumă să nu mai vorbim despre Ianis la Steaua”.

„La anul, Moruțan va fi titular meci de meci. O să-l fac eu fotbalist, o să vedeți asta”-Gigi Becali, la TV Digi Sport

„Cred că Ianis va pleca în străinătate. Confirmă că e un jucător de excepție. În acest moment face jumătate din echipă. El face tot, dă pase, goluri, tot!”- Gigi Becali, la ProX

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa ai bani, ca tot prostituat esti! Junior e fotbalist mare? Il perie pe Gigi, ca sa nu mai iasa ala si sa se lege de Jiji. Ai bani, dar tot tb sa te rostituiezi ca sa reusesti in viata.
1
1
De plecat a mai plecat el la Fiorentina daca nu ai uitat dar de bun ce a fost i-au zis italieni lu tasu dane ma bani inapoi si iati copilu sa il mai cresti.
0
4
Cum sa se plafoneze ma daca pleaca dupa campionat
2
0
Din acest motiv ,,Viitorul,, nu va avea viitor.Prea vrea sa faca singur totul. Ceilalti din echipa au ajuns aproape spectatori. Nici pentru Ianis nue bine. Se va plafona, in echipa lui taica-su.Ii trebuie o schimbare.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218