REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gigi Becali, salvatorul Anastasiei Tănase: "Iart-o pe fată, că e machedoancă ca mine"

Gigi Becali, salvatorul Anastasiei Tănase: "Iart-o pe fată, că e machedoancă ca mine"

Replica API 23 februarie 2012 | 00:00 384

Patronul Stelei vrea să-l îmbuneze pe bărbatul accidentat de o constănţeancă

Patronul Stelei vrea să-l îmbuneze pe bărbatul accidentat de o constănţeancă

Încurcate sunt căile Domnului, iar Gigi Becali, "Războinicul Luminilor", este mereu surprinzător. Atunci când nu se luptă cu nămeţii, când nu hrăneşte mioarele sau nu ţipă sau schimbă jucătorii şi antrenorii echipei de fotbal Steaua, Becali are o aplecare spre rezolvarea problemelor cu care se confruntă aromânii. Cel puţin asta reiese din declaraţiile lui Gheorghe Chioaru, bărbatul care în 2010 era victima unui teribil accident la Constanţa, pe treptele Teatrului Fantasio. Să nu vă imaginaţi însă că Becali a sărit în ajutorul direct al lui Chioaru! Potrivit lui Chioaru, Becali s-a prezentat drept mediator al conflictului dintre victima accidentului şi autoarea accidentului, o tânără care este aromâncă.

Gheorghe Chioaru ne-a declarat că patronul Stelei l-a contactat telefonic de două ori, să-l convingă să o ierte pe tânăra care se face vinovată pentru producerea accidentului - Anastasia Tănase. "Gigi Becali a încercat să mă convingă să o iert pe Anastasia Tănase. "Iart-o pe fată, că e machedoancă ca mine", au fost cuvintele lui. Patronul de la Steaua mi-a spus că a luat singur decizia să mă sune să îmi spună să o iert, fără să fi fost influenţat de Anastasia Tănase. Nici măcar Anastasia Tănase nu a încercat până în prezent o mediere", a declarat, pentru "Replica", Gheorghe Chioaru. În schimb, adaugă bărbatul tânăra sau rudele directe ale acesteia, nu s-au interesat de starea lui de sănătate şi nici nu l-au sprijinit financiar, deşi, urmare a accidentului rutier, lui Chioaru i-a fost amputat un picior şi i-a fost montată în loc o proteză. Ca urmare a celor întâmplate, Gheorghe Chioaru, care este şi preşedintele Federaţiei Omenia a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, spune că cere despăgubiri de 1 milion de euro. Mai mult, el continuă să o critice pe tânăra şoferiţă posesoare de BMW: "Fata este o prezenţă vie la petrecerile din lumea mondenă. Asta în timp ce eu am avut probleme de sănătate. Din cauza accidentului, am şi căzut pentru a doua oară şi mi-am fracturat colul femural. Asta s-a întâmplat în 30 septembrie 2011", spune Chioaru. Chiar şi aşa, după externarea din spital, pensionarul şi-a reluat activitatea. Merge la serviciu, lucrează minim 8 ore pe zi şi şi-a schimbat proteza provizorie care ţine loc de picior cu una definitivă. Proteza definitivă a costat circa 15.000 de euro, susţine Gheorghe Chioaru. Tot el susţine că ultima piesă la dosarul care o incriminează pe Anastasia Tănase de vătămare corporală o reprezintă expertiza, care clarifică toată situaţia privind acest accident: "Expertiza e gata, probabil că situaţia se va clarifica. În expertiză s-a stabilit că Anastasia Tănase a trecut pe culoarea roşie a semaforului în momentul accidentului, deci se face vinovată de faptele din august 2010. Mai mult, s-a stabilit că fata circula cu 75 km/h în intersecţie, nu cu 50 de km/h, cu cât ar fi fost corect să circule. La o asemenea viteză, este normal să se întâmple astfel de incidente", a mai menţionat Gheorghe Chioaru. Facem precizarea că, iniţial, Anastasia Tănase acuza conducătoarea auto a altei maşini, pe Florentina Dicu, că se face vinovată de tragedie. Reamintim că, în data de 24 august 2010., Anastasia Tănase a lovit o altă maşină aflată în trafic. În urma impactului, Anastasia Tănase a pierdut controlul BMW-ului şi l-a accidentat pe Gheorghe Chioaru. Dosarul care o vizează pe Anastasia Tănase de vătămare corporală a ajuns de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bucureşti: "Am mutat dosarul cu plângerea penală la Bucureşti. Alţi procurori se ocupă acum de caz şi sper că în cele din urmă cercetarea se va definitiva cât mai repede", a conchis Gheorghe Chioaru.

Roxana CĂLINESCU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367