REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gigi Becali surprinde pe toată lumea: Nu ai cum să înjuri cum a făcut-o Contra! Este inadmisibil!

Gigi Becali surprinde pe toată lumea: Nu ai cum să înjuri cum a făcut-o Contra! Este inadmisibil!

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:00 234

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a calificat drept “inadmisibil” faptul că selecţionerul Cosmin Contra l-a înjurat pe George Puşcaş la meciul naţionalei României cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020 informează digisport.ro.

”Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri aşa. Nici nu ştiu ce să mai comentez. Este inadmisibil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci aşa ceva. Cum să faci aşa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Aşa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Întrebat dacă ar trebui să mai rămână Contra la echipa naţională, Gigi Becali a răspuns: ”Dacă v-am zis că nu se poate aşa ceva. Nu ai cum să faci aşa ceva. Federaţia ştia că face aşa ceva.. poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm, dar.. ”.

”Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. ”Bă, nea Gigi, că de ce...” şi nu mai vreau să zic, dar aşa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci aşa ceva. Este inadmisibil”, a mai afirmat Gigi Becali.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. După meci, selecţionerul Cosmin Contra şi-a cerut iertare că l-a înjurat pe Puşcaş după ratarea loviturii de la 11 metri.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era " pe parte economica" mergea o injuratura. Acuma trebuie sa zicem ca s-a cumintit nea Becali si numai suporta "rautaturile" astea. Daaaaa
1
0
Taci Gigi ca iti pun aia de la antena 3 inregistrarea in care folosesti niste injuraturi contra unui reporter de il depasesti si pe raposatul VADIM TUDOR asa porcos vorbesti.
1
0
Poftim cine s-a trezit sa critice....hahera. makidon ordinar.
3
0
contra trebuie sa plece clar dar nu are demnitate este sluga lui giovani si anamaria cu sa plece trebuie sa le promoveze jucatorii sa incaseze si el ceva ca nu mai la sta ii sta gindul Golanule pleaca repede
2
2
Mai bine sa injuri decat sa jefuiesti Romania cum ai facut-o tu, Becali.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367