REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gigi CHIRU își face o SERĂ de LEGUME, în TOPRAISAR!

Gigi CHIRU își face o SERĂ de LEGUME, în TOPRAISAR!

Replica API 29 noiembrie 2021 | 00:36 5039

Cunoscut pentru activitatea sa politică, dar și pentru gesturile romantice făcute pentru soția sa, fostul senator, Gigi Chiru, își mută domeniul de activitate în agricultură. Mai exact, societatea administrată de politician, Univers Marin SRL, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare ce vizează construirea unei sere de legume. Necesitatea investiției, conform documentului, pornește de la faptul că legumele au constituit și constituie un aliment esențial în hrana oricărei persoane. Valoarea toată a investiției este de 7.000.000 de lei, iar perioada de execuție propusă este de 12 luni.

Chiru trece la afaceri în agricultură

Fostul senator și actual consilier local în Eforie, Gigi Christian Chiru, își mută afacerile și în domeniul agriculturii. Omul își dorește înființarea unei sere de legume, în localitatea Topraisar. În acest sens, recent, a depus la APM Constanța un memoriu de prezentare pentru proiectul ,,Construire sera legume și organizare de șantier”, ce ar urma să fie localizată în comuna Topraisar. Conform documentului, necesitatea investiției pornește de la faptul că legumele au constituit și constituie un aliment esențial în hrana oricărei persoane, datorită însușirilor senzoriale deosebite și elementelor nutritive prețioase pe care le conțin. O particularitate a legumelor rezidă în faptul că majoritatea pot fi utilizate în alimentație în stare proaspătă ca atare, precum și în diferite preparate culinare sau sub formă conservată, se mai arată în document.

Valoarea totală a investiției este de 7.000.000 de lei, fără TVA, iar perioada de execuție propusă este de 12 luni. Suprafața terenului pe care va fi amplasată sera și cultivată cu legume este de 10.416 mp.

Date despre societatea Univers Marin SRL

Societatea Univers Marin SRL a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în localitatea Eforie Nord, Aleea Mercuri 1, bl Minihotel B. Conform datelor financiare, societatea a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 384.970 lei, un profit net de 13.375 lei, datorii de 997.993 lei și un număr de 4 angajați. Unicul administrator al societății este Chiru Gigi Christian.

Chiru, amendat după un moment romantic alături de soția sa

Fostul senator constănțean, Christian Gigi Chiru, a profitat de sărbătoarea Floriilor pentru a celebra numele soției sale, Violeta, într-un mod inedit. O scenă romantică, desprinsă din filmele de dragoste s-a petrecut pe un dig din stațiunea Eforie Nord, care după spusele soției, s-ar afla în apropierea casei. Filmulețul cu pricina a fost postat de soția lui Gigi Chiru, Violeta Luminița Munteanu, către public. Ca urmare a apariției imaginilor cu cei doi, aceștia au fost sancționate contravențional, pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Femeia a primit un avertisment, iar bărbatul, 2.000 de lei. Aici puteți regăsi mai multe detalii: Gigi Chiru, AMENDAT după un moment romantic alături de soția sa pe digul din fața curții sale

Aroganțe pe bandă rulantă: a plătit un pilot să arunce un trandafir pentru soție

Gesturile romantice ale politicianului au continuat. Mai exact, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de căsătorie, Gigi Chiru i-a adus soției sale un trandafir, dar într-un mod cu totul și totul special. A plătit un pilot de elicopter să-i aducă soției sale un trandafir, de la înălțime. Mai multe detalii puteți găsi aici: Gigi CHIRU, o nouă AROGANȚĂ: A plătit un pilot să-i arunce un trandafir din elicopter soției VIDEO

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care.i stirea?un machi sarac care.si scotea maimuta pe dig,acum cerseste bani ca sa faca ce?
9
1
Sera e facuta de aprox 2 ani pe fonduri.Ai inebunit gigi sau iar ai mai platit un articol sa te mai bagi in seama???
13
0
Un ttzigann ramane
18
1
Un mafiot cu haine de bogatasi, a vandut la Eforie terenuri si acum isi face sera?
20
1
aere de COCALAR
18
1
Se intoarce la origini.E bine ca nu a uitat de unde a plecat
20
2
Cinganulasta o sa creasca earba in sera aia. S o sa i arunce din masina un cui nevestei.
17
2
oftica este mare
7
8
Un articol de cacat!
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920