REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gigi Chiru își pregătește REVENIREA pe SCENA POLITICĂ

Gigi Chiru își pregătește REVENIREA pe SCENA POLITICĂ

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 514

După o bună perioadă de ”silenzio stampa”, timp în care a avut altele pe cap, Christian Gigi Chiru ar putea reveni în forță pe scena politică tomitană. Contactat de către reporterii Replica, acesta a precizat că urmează să ia o horâre în ceea ce privește alegerile care mai că ne bat la ușă, urmând să analizeze și opțiunile. ”Urmează să mă decid și, cu siguranță, voi anunța. Opțiunile sunt mai multe, între care și ALDE..., dar urmează să mă hotărăsc”, a declarat, pentru Replica, Christian Gigi Chiru. Însă, potrivit unor surse din anturajul său, s-ar vehicula că ar tinde către Primăria Eforie.

Christian Gigi Chiru a fost liderul PDL Constanța, dar și senator.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sow fucking what?
2
0
Un penal , un oportunist.
5
0
Schimbal pe Dumitrascu la Navodari
0
0
ramai in silemtio lacasa.
3
0
Stai acasa !
7
1
Mai are Eforia un senator, oare nu candideaza sa facem echipa la loc
5
1
cioara imputita
10
0
Un jeg , secatura !
11
0
Mai bine ar sta in banca lui.
10
1
Senatorul cu iz de gratarel, care continua sa creada ca acel pompos CHristian, adaugat la Gigi, transforma acordeonul in pian.
15
1
tziganul asta care prepara mici la o terasa in Eforie , iar apoi a ajuns ditamai director la isc , are un tupeu fantastic...! stai in gura ma-tii in banca ta si vezi-ti de averile stranse prin trafic de influenta !
16
2
Foarte bine!
9
5
Cotcodac primar!
9
2
Pana la urma da,chiar este o SCENA politica. Niste actori de ultima mana joaca teatru,spectatorii platesc cu munca,banii si viata lor biletele extraordinar de scumpe. Spectatorii se mai si iau la bataie intre ei ,in timp ce actorii de cacat traiesc viata vietii,adica cum sa fii tu intretinut fara sa faci absolut nimic bun si sa mai ai si pensie dupa aia.De ce asta? Asa vor romanii,asa se complac,asa voteaza deci,asa merita.
9
1
Gigi Chiru esto o gluma penibila. Il voteaza pulea.
15
1
Intr o campanie mai veche domnul a utilizat o carte de a lui Eminescu in loc de galeata.Era interesanta ideea , dar mai mult ne intristeaza citind pe eminescu in realitatile de astazi , si cartea nu te mai ajuta prea mult astazi.Poate vreun manual de nesimtire.
6
1
Votez cu Eforia! Votez Chiru ! ... pt un oras mai curat si mai ordonat ! Votez omul gospodar ,omul care stie ce trebuie facut in acest oras turistic .
2
20
Gigi este un gospodar ideal pentru cei 100 posibili votanti. Uitati va cum arata cazinoul si mai ganditi va ????
11
8
Super,ne bucuram pentru revenire
2
21
In sfarsit o solutie viabila si un om integru
2
23
Ce fel de om politic cu coloana vertebrala, isi anunta cadidatura fara a spune din partea carui partid. Sau isi anunta candidatura la bugetul local al Eforiei fiind in lupta directa cu actualul primar pe acest subiect. Unde-s banii?
14
1
chiru...busegeanu..valeuuu....
13
2
Eternii contracandidati fara valoare, Palaz si Chiru. Normal ca orasul e asa cum e
23
6
milionul de euro face spa la Techirghiollinga vila Minerva si nu i-la luat nimeni il ia acum la construit si mai e bagat si cu doua maimute de la sanatoriu chiar DNA nu vede sa vada si de unde a luat proiectul daca ise face dosar lu iulica nu poate sa mai candideze asa ca soceanule fa campanie ferplei
12
1
Votez Chiru Primar!!! Votez competenta si bunul simt! Jos cu mafia camatarilor care a sufocat orasul. Doamne ajuta!
5
30
Gata,sug pula singur
14
3
De unde o sa plece autocarele spre munte? Dar alea spre Bulgaria? Ca sigur o sa fie iar pline. Si iar Jifcu cu Anghel cu Avatafi cu Niculescu si Pirvescu. Tu ai inceput cu Brailoiu.
14
2
Aveti incredere intrunul care locuieste in aceeasi casa cu sotia si amanta? Basca copiii.
30
2
Conteaza ce ai fost sau trebuie sa fi facut ceva in viata ne mandrim cu primarul actual care nu avea dupa ce bea apa cand cara bagajele la alti, Eforia este batuta de soarta. Sa mai vina si pe altii sa nu mai prinda uni purici , doar asa isi vor da interesul
14
1
SUCCES IN PER asta spun sursele ! va candida in echipa CU bOSOGEANU. dar sansa sa va fi 0. Poate face alianta cu PNL, PMP, PSD.
12
1
Cand se ridica oameni care chiar doresc binele eforiei si stoparea abuzurilor din primarie si cl va is cu frisoane? Ptr lingaii primarului.
11
5
Tiganul tot tigan ramane
29
3
Eu antotdeauna am spus ca este un jurist de succes
5
29
Cuantifica totul prin interes financiar!
24
1
Vor fi alegeri pt postul de gratargiu, meseria ta de baza. Succes
32
1
Hotaraste-te....STAI DRACU ACASA CA NU TE ALEGE NIMENI!
41
2
Un tigan machidonesc jegos!
40
2
Un infractor...
44
4
Felicitari! Avem nevoie de dl Chiru in politica pentru ca este cel care a facut demersuri pt sarbatorirea "Zilei Dobrogei"! Este singurul politician dobrogean care a efectuat un astfel de demers de inalta tinuta cetateneasca.
5
39
Mai Chirule ai uitat cand vindeai mici pe plaja? Ai rezolvat cu spaga de un milion de euro pentru care ai fost trimis in judecata?
45
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218