REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gigi Chiru, trimis în judecată pentru UCIDERE din CULPĂ!

Gigi Chiru, trimis în judecată pentru UCIDERE din CULPĂ!

Replica API 20 iunie 2018 | 00:16 317

Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Gigi Christian Chiru (fost senator) şi Cristian Valentin Smădu, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Este vorba despre o persoană care a murit după ce s-a sprijinit de balustrada unei societăți comerciale, administrator fiind fostul senator.

Din probele administrate în cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte au precizat că, în anul 2007, în calitate de administrator unic al unei societăţi comerciale, Gigi Chiru a demarat lucrările de consolidare și modernizare a unui imobil în care funcționa o discotecă din localitatea Eforie Sud, județul Constanța, pentru execuție contractând o firmă al cărei administrator era inculpatul Cristian Valentin Smădu. Execuția a fost realizată fără autorizaţie de construire şi în absenţa unor persoane competente să verifice dacă lucrările sunt corespunzător efectuate, mai spun procurorii. Printre lucrări s-a numărat confecționarea și montarea unei balustrade metalice, care, la data de 24 noiembrie 2011, din cauza modului defectuos în care a fost realizată, s-a desprins parțial din elementele de fixare, sub greutatea unei persoane care a căzut peste ea. Ca urmare a impactului, persoana respectivă s-a prăbușit în gol, pe pardoseala de la parterul imobilului, fapt ce a dus ulterior la moartea sa. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi sa nu ajungi tu la politie asta care tot dai comentarii false la adresa mea! Ai tupeu sa vii sa-mi spui in fata asa ceva jegule?
0
0
Javrele care fura si omoara la puscarie pe viata.
9
2
Asta se vroia primarul orasului..
12
2
4 ani cu suspendare...in doare in pula.
12
3
Idiotul asta nu a fost director la Inspectoratul de Stat in... Constructi?
21
0
Pai pentru ce ii trebuia autorizatie de constructie daca el era sef la inspectoratul de stat pentru constructii pe vremea guvernarii PDL basecu - udrea???
16
3
mai bine sal spanzure draku,,scapam de un cocalar.
12
2
Ba,proasta natie!!!are importanta apartenenta etnica?ce cauta ala sa sara peste balustrada?vii la discoteca sa te distrezi sau sa zbori?omu s-a crezut neam cu fratii Wright si a sarit peste balustrada.surpriza insa,nu avea aripi atasate siii...
8
12
Creca esti cam prost
4
5
Firma de constructii era a lui si discoteca tot a lui
10
1
Creca aproape faptele sau prescris
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614