REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gigi Valentin Stefan, in carti pentru sefia Parchetului de pe langa Tribunal

Gigi Valentin Stefan, in carti pentru sefia Parchetului de pe langa Tribunal

Replica API 2 decembrie 2010 | 00:00 189

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatorie,

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatorie,

După susţinerea proiectului, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Gigi Valentin Ştefan, este favorit în cursa pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Gigi Valentin Ştefan a obţinut cea mai mare notă la proba proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează.

Pe locul al doilea s-a situat magistratul Corina Mihaela Scăeţeanu, procurorul şef al Secţiei Maritim Fluvial a Parchetului Tribunalului, iar pe locul trei - prim-procurorul adjunct delegat al instituţiei, magistratul Valentina Boboc. Următoarea probă în concurs este testarea scrisă privind managementul, comunicarea si resursele umane. Media cea mai mare de la ambele probe va da câştigătorul concursului. În momentul de faţă, postul de prim-procuror al al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este ocupat, prin delegaţie, de Adina Florea. Ea a renunţat la funcţia de conducere în luna ianuarie a acestui an, când a fost numită interimar în funcţia de procuror general la Parchetul Curţii de Apel Constanţa. S-a înscris la concursul pentru ocuparea acestui post, dar candidatura i-a fost respinsă pentru că a depăşit numărul de mandate la care avea dreptul conform prevederilor legale în vigoare, aşa că s-a întors la Parchetul de pe lângă Tribunal, până la numirea în funcţie a celui care va câştiga concursul. După numirea noului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Florea va reveni la Parchetul Curţii ca simplu procuror.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614