REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Gigi Valentin Ştefan, noul procuror general al Parchetului Curţii de Apel

Gigi Valentin Ştefan, noul procuror general al Parchetului Curţii de Apel

Replica API 24 iunie 2016 | 00:21 2933

La Constanţa:

La Constanţa:

Gigi Valentin Ştefan

Gigi Valentin Ştefan, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, este noul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Acesta a fost promovat în urma unui concurs, la care a obţinut media 9,45, în ciuda dificultăţii examenului. „Concursul a fost destul de dificil, pentru că au fost noţiuni şi din management, şi din comunicare, noţiuni cu care nu ne întâlnim în facultate şi pe care ar trebui să le dobândim pe parcurs. Mandatul va începe din 15 iulie“, a spus, pentru „Replica”, prim procurorul Gigi Valentin Ştefan. Care sunt priorităţile imediat următoare?

„Crearea unui climat de muncă optim, deschis, o atitudine din partea conducerii, cât şi din partea celorlalţi angajaţi, bazată pe comunicare, cooperare, apoi ar fi eficientizarea activităţii de combatere a infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, care mi se pare că afectează în mod direct, mai întâi bugetul de stat, dar şi viaţa noastră şi, nu în ultimul rând, tratrea cu fermitate a situaţiiilor de pătrundere pe teritoriul României de către migranţi şi traficanţii de migranţi“, a conchis Gigi Valentin Ştefan.

După plecarea lui Gigi Valentin Ştefan de la Parchetul Tribunalului, prim procurorul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie va trebui să delege o altă persoană pentru a conduce instituţia ori, dacă nu, prim procurorul adjunct, Mihaela Mergeane va prelua atribuţiile lui Gigi Valentin, până la organizarea concursului.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369