REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gina Pistol și Smiley au finalizat pregătirile pentru venirea fetiței lor. Cum arată camera micuței

Gina Pistol și Smiley au finalizat pregătirile pentru venirea fetiței lor. Cum arată camera micuței

Replica API 4 martie 2021 | 00:06 1283

În câteva zile, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatoare ”Chefi la cuțite” ere deja totul pregătit. Pe lângă bagajul cu tot ce-i trebuie pentru naștere, vedeta și partenerul ei au făcut tot posibilul ca fetița lor să aibă camera finalizată pentru când va ajunge acasă.

Mai fericiți ca oricând și plini de emoții pentru momentul când își vor cunoaște fetița, Gina Pistol și Smiley au reușit să termine toate pregătirile pentru venirea acesteia. Camera micuței este gata, iar viitorii părinți au arătat primele imagini din colțul lor de rai.

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a fost prima care le-a arătat urmăritorilor ei câteva fotografii din camera micuței. Mobilierul nou, în tonuri de roz și bej, crează o atmosferă pașnică și primitoare pentru bebelușul ei. Se pare că renovarea a avut rezultatele dorite, Gina fiind extrem de mulțumită, scrie spynews.ro

La rândul lui, Smiley a publicat un clip video în care arată întreaga cameră. În imaginile surprinse de artist apare și cea cea care îl va transforma în tătic și care avea grijă să pună totul la punct înainte de marele eveniment.

În ceea ce privește nașterea în sine, Gina are totul sub control. Blondina le-a povestit fanilor că a pregătit geanta pentru maternitate, care conține și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem.

„Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina nu-și poate stăpânii emoțiile

Deși are tot suportul necesar, viitoarea mămică a recunoscut că este foarte agitată în această perioadă, știind că nașterea va avea loc în câteva zile. Aparent, mai mult de două ore pe noapte nu poate dormi.

“În perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți: Nu pot să dorm. Dorm o oră jumate, două cel mult, mă trezesc (...) cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a explicat Gina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920