REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă? Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă? Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri

Replica API 23 ianuarie 2019 | 17:22 847

Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproape doi ani, deși fac tot posibilul să țină povestea lor de dragoste departe de ochii curioșilor. Bun prieten cu Gina, Cătălin Scărlătescu pare să-i fi dat de gol pe îndrăgostiți.

În timpul emisiunii la care Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol lucrează împreună, chef-ul a făcut aluzii la relația pe care colega lui o are cu Smiley și a lăsat de înțeles că nunta lor este tot mai aproape. „Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav“, a spus Cătălin Scărlătescu (foto) într-una din emisiuni, conform wowbiz.ro.

Chef Cătălin Scărlătescu

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relaţia dintre Gina Pistol și Smiley. „Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc. Dacă aș naufragia cu ea pe o insulă asta e… Nu, nu se pune problema. Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important. Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo“, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
il tot laudati pe smiley un anti talent si urat ne ingrijit mai scutitine cu asemenea vedete.
0
0
Uniunea intre o non-voce si un vagin uzat este cu adevarat o stire de senzatie.
5
0
se reseteaza Km de pula luati ca o speli si ca noua
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920