REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gina, şoferiţa care a provocat un accident şi a FUGIT, condamnată

Gina, şoferiţa care a provocat un accident şi a FUGIT, condamnată

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:00 401

Gina Dragu a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare și obligată să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională, dar și să presteze muncă în folosul comunității. Decizia nu este definitivă.

Amintim că, la data de 12 aprilie, în jurul orelor 15.35, la intersecția dintre bulevardul Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, în dreptul imobilului cu nr.17, conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Tiguan, care se deplasa dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Mihai Viteazu, a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la semafor, între care un taximetru.

Trei persoane din taxi au fost rănite ușor, între care și un bebeluș. Femeia care se afla la volanul mașinii marca Volkswagen a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. La scurt timp a fost depistată la domiciliul unui amic.

De menționat este și faptul că, după producerea accidentului, Gina Dragu și cei doi pasageri din autovehicul, care, potrivit martorilor, abia se țineau pe picioare întrucât s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, au făcut scandal, amenințând victimele nefericitului eveniment rutier.

Amintim că femeia este cunoscută cu antecedente penale, în februarie 2013 fiind arestată alături de Ionel Ispas (zis Wilson), Somna Carabulea, Constantin Scarleţ și Vasile Scarlat (zis Wilsonică), pentru trafic de droguri. Se pare că ancheta începuse din toamna anului 2012, timp în care mai mulți polițiști sub acoperire se întâlniseră cu membrii grupării. În plus, potrivit ziaruldevrancea.ro, Gina Dragu a a deținut un ”magazin de vise”. Pe 22.04.2013, toți au fost condamnați de Tribunalul Vrancea la pedepse cu suspendare, Gina Dragu alegându-se cu 2 ani cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia a luat permisu pe spaga unde la luat anchetati
0
0
Ce cauta garoii moldo la Constanta ? Ah e plin de ei . sunt majoritari. Huo ti ai dreaq de hoti koorve si atarnatori
2
1
De ce nu face jina puscarie? Ce stiti voi ce are jina soferitza? Jina are un stil de condus.Jina nu a dat mita.
2
0
E recidivista si inca in libertate ? DE CE ?
7
1
Poti sa omori cati vrei, pe trecerea de pietoni si beat sau drogat, ca tot cu suspendare iti da.
6
1
tot cu suspendare?trebuie vazuta in amanunt aceasta problema, ar fi un subiect de presa interesant, trebuie doar mers pe firul problemei
8
0
Daca va prinde pe oricare din voi cu droguri de vanzare infundati puscaria pe minim 6 ani. Tarfa asta e prinsa cu tot grupul infractional si iau toti cu suspendare. L-as suspenda pe judecator in funie in piata publica. Cand va mai aud ca aparati justitia...
10
0
Din Ro trebuie bagati toti la bulau!!!
12
0
2 ani cu suspendare este condamdare? Este o sfidare, bataie de joc sau incurajare a infractorului. Gina infractoarea este pasare libera la mare si de data aceasta.
15
1
A fost odata o tara bogata si frumoasa cu oameni fericiti. Adio Romania. Bun venit RROMania patria tiganilor hotilor golanilor si cocalarilor.
21
0
Imi aduc aminte de accident.eram pieton cand s a intamplat.am vrut sa intervin sa i bat pe toti 3. Ce nu inteleg este:si a 2 a condamnare este tot cu suspendare?Mai avea una dinainte tot cu suspendare!Intreb justitia romaneasca:Cate infractiuni trebuie sa faca un infractor ca sa intre la puscarie?Pai daca e asa haideti fratilor sa ne apucam toti de faradelegi!Romania este tara infractorilor!
17
1
Tu mai secat la boasse cu stilul tau de mare sofeur.Voi nu sunteti in stare sa mergeti pe doua picioare...
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218