REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Giovanni Becali, nemilos în prima intervenție televizată după eliberare: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?”

Giovanni Becali, nemilos în prima intervenție televizată după eliberare: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?”

Replica API 9 martie 2019 | 00:00 355

Giovanni Becali, 67 de ani, a vorbit din nou. După aproape 5 ani, perioadă în care mare parte din timp și-a petrecut-o la închisoare, unde a ispășit două condamnări. Una în Dosarul Transferurilor și cealaltă pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu.

Ioan Becali a vorbit pe larg despre relația lui cu Gică Popescu, om de fotbal la rândul său condamnat în Dosarul Transferurilor:

„Nu mi-a reproșat nimic. E adevărat că eu am simțit... Săracul, nu era obișnuit cu chestiile astea. Pentru mine nu a fost un șoc ce s-a întâmplat, dar pentru Popescu chiar a fost!

Dar niciodată nu o să spună că din cauza noastră. A fost cu noi, a fost tovarășul nostru. Am luat bani. A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărțit, a fost bine când intrau în conturi. Eu am venit de pe stradă. Am stat la Napoli, d-asta mi se mai spune mafiotul. A trebuit să-mi câștig existența la 20 și ceva de ani din stradă! Dar eu nu sunt mafiot. Mafiot înseamnă ală care face și desface. Dar Giovanni Becali a plătit cu pușcăria în România! Mourinho, Messi și Ronaldo ce-au făcut în Spania? Și-au plătit amenda și sunt bine mersi acasă".

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai fraierii fac puscarie ..smecherii scapa
4
0
Ti-ai luat.o la popou la parnaie , mafioso ?
10
0
Unde sunteti ma aparatori baciului acum a zis si asta ca inparteau bani din furat dar si amesteca banditu. El si Popescu vindeau cu un ptet in acte treceau altu deci:fals intelectual,uz de fals,delapidare.Aia de care zice nu au facut asa ceva ei nu au declarat toti bani pe care i-au castigat.
4
0
saracu gica , nasit de fratele mafiotului giovani , folosit ca marioneta in jocurile lor financiare . boala banilor ............imparteala .....asa te degradezi
11
1
Nu tu ne spuneai ca lasi bacsis cate 10 milioane la ospatar, ca asta inseamna sa fii mafiot? Te-au facut aia in puscarie...te-au scos din randul mafiotilor.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614