REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gîrbovan dă cărțile pe față: De când e SUPĂRAT Klaus Iohannis pe ea

Gîrbovan dă cărțile pe față: De când e SUPĂRAT Klaus Iohannis pe ea

Replica API 14 septembrie 2019 | 00:58 415

Judecătoarea Dana Gîrbovan a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că de-a lungul timpului a avut poziții care nu au fost „ușor de digerat” de președinte, una dintre ele fiind cea în care a cerut desecretizarea hotărârilor CSAT privind justiția.

„În timp într-adevăr am avut poziții care nu au fost neapărat ușor de digerat de către președinte, mai ales în calitatea domniei sale de președinte al CSAT-ului. Mi-aduc aminte, cred că în 2016, ceream cu insistență CSAT-ului și președintelui să publice toate hotărârile care au privind justiția și, de asemenea, care este procedura prin care CSAT-ul a verificat judecătorii din această țară și procurorii și a ajuns la concluzia că nu există printre ei acoperiți sau colaboratori sau informatori. Iar una din replicile de atunci ale domnului președinte a fost: ”Probabil liderii asociațiilor sunt în campanie electorală”. Urmau alegerile pentru CSM. Pentru noi sunt lucruri foarte importante”, a spus Dana Gîrbovan, la ”Marius Tuca Show”.

Întrebată, de la Marius Tucă, dacă vizează o altă funcție în stat, așa cum s-a speculat, Dana Gîrbovan a răspuns că „unele presupuneri au uimit-o”.

„Am văzut că au apărut în presă astfel de presupuneri. Unele m-au uimit și pe mine. Domnul Traian Băsescu, cu o seară înainte de anunțul președintelui, a făcut această speculație. Nu am avut niciun fel de discuții sau intenții de a intra în politică. Propunerea făcută de doamna premier și discuția pe care am purtat-o cu aceasta a vizat exclusiv portofoliul justiției. Mi s-a părut absolut normal pentru a explica premierului ce urmăresc”, a mai spus magistratul.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta ceakaie, care-i rajeste ochiul la slanina mai ceva ca adinei florea sau liei savonea!Trei cozi de topor obediente psd-ului...
1
0
Oare de partea cui este impartiala asta politic , care.i curg mucii pe la haznale ??
12
1
Toate cordaciunile dau cu bizda ca sa ajunga mari vedete.mai ales cele cu capul mic
14
2
Judecatori cu salarii imense care nu isi justifica timpul sau care produc mai multa injustitie decat justitie. Rusine.
17
1
Ce te-ai infipt la ciolan,nu a m-ai contat principii,onoare,statut....
15
3
Doamna Garbovan nu este o baragladina ajunsa pe functie mare pentru ca niste insi au votat cuc curul ,ci pentru ca a invatat,a muncit si si-a facut meseria cinstit. Asta nu convine balalailor din politica si nici gruparilor de infractori cu si fara studii superioare. De regula la varful politicii dar si pe functii nu neaparat politice sunt preferat santajabilii si cei cu serioase lipsuri de educatie,cu structure psihice usor de manipulat.Doamna cu adevarat Magistrat este complet in afara idealului de om de stat in Romania medievala,adica actuala.Ce e bun, nu e pentru noi.
9
20
Parca ziceai ca esti independenta si ai venit sa-ti versi amarul la stapinul Voiculescu group.
20
5
Am venit la tv,vreau sa ma cunoasca tara,sa fiu si eu vedeta,atat ma ajuta capul.
22
7
Nu mai sunt alti judecatori care sa-si dea cu parerea despre politica. De cand judecatorii fac politica la tv ?
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218