REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Giurcă și-a dat DEMISIA. Rancichi, şef la Direcția de Pază

Giurcă și-a dat DEMISIA. Rancichi, şef la Direcția de Pază

Replica API 25 iulie 2017 | 01:30 532

Corpul de control și compartimentul de audit efectuează o verificare la Direcția Județeană de Pază Constanța, pentru a avea o imagine fidelă a ceea ce se întâmplă în cadrul instituției. Între timp, directorul instituției, Lucian Titi Giurcă, și-a dat demisia! Atribuțiile directorului vor fi preluate interimar, până la organizarea concursului de ocupare a postului, de Sebastian Rancichi. În prezent, este directorul general al Direcției Generale de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Reamintim că doi angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța s-au dat în spectacol în cursul zilei de sâmbătă pe stradă! Mai precis, unul dintre aceștia a fost reclamat că trăgea niște focuri de armă în aer, cu ajutorul unui pistol airsoft. Polițiștii au venit la fața locului și au descoperit că șoferul, colegul bărbatului care trăgea focuri de armă, era băut. Este vorba de Valentin Oprică de 27 de ani și Lucian Titi Giurcă (şef al instituţiei), în vârstă de 40 de ani, ambii angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța.

Direcţia de Pază este instituţie în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa. Motiv pentru care preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, a reacţionat dur! Acesta a transmis că se va ajunge inclusiv la concedierea celor doi, după ce vor exista toate datele anchetei! "Aştept raportul complet al poliţiei cu privire la incident şi vom avea şi o anchetă administrativă. Nu tolerez astfel de situaţii în cadrul instituţiei pe care o conduc sau a celor din subordinea CJ. Este inadmisibil astfel de comportament şi urmează sancţiuni drastice, inclusiv concedieri", a spus şeful CJC.

A.C., C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/dupa-spectacolul-cu-focuri-de-arma-in-trafic-si-alcool-in-nas-seful-directiei-de-paza-isi-pierde-functia-325264/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era mai mai bine deci cu Turcan,Gorghiu,Guseth,Macovei,Base, Udrea,Andrea Paul,Boureanu si un program de guvernare pe 10 pagini?Sper sa castige urmatoarele alegeri actuala opozitie, ca sa puteti compara rezultatele guvernarii .Stiam ca noi romanii suntem fachiri sinucigasi dar nici chiar asa!Stiti cate pagini are programul PSD?Juma daca se rezolva din el si tot e bine!
0
0
Mai exista si politia locala?? Se omoare cetatenii intre ei si locala nu poata venii ca au foarte multa treaba mai pe inteles se plimba cu masina sa treaca ziua
2
0
Au inlocuit un betiv cu alt betiv si mai mare.
4
0
Pai le trebuia un sef pe masura etniei angajatilor sai.
0
1
Caut si eu numarul de imatriculare CT 20 YUU. Sunt niste vandali. Aveti grija in Constanta. Politia este pe urmele lor.
4
0
Cine l-a pus in functie pe acest individ? Ce merite are?!.. Pentru ce este nevoie de "directia de paza", cand exista politie si politie locala? Cine stie, rog raspundeti.
10
1
Anul asta am votat psd ptr programul anuntat -dar dezamagire _are oameni in functii de doi bani fara experienta ,pipite ,etc
6
4
Un gest de onoare, chit ca vine din partea unui boschetar autentic.
6
1
Acest individ reflecta total imaginea membrilor PSD. Un oligofren care se da interesant si o mai face si pe desteptul. Sper sa votati in continuare PSD-ul caci doar de speta acestui individ este plin partidul. Multumim votantilor PSD pe aceasta cale, daca nu erau ei era mai bine in tara aceasta.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218