REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Giuseppe Fanizzi, directorul Distribuţie Enel: Nu-mi pasă de o ţară de mâna a treia şi de procurorii din România

Giuseppe Fanizzi, directorul Distribuţie Enel: Nu-mi pasă de o ţară de mâna a treia şi de procurorii din România

Replica API 26 ianuarie 2012 | 00:00 713

Citat la Parchet

Citat la Parchet

Giuseppe Fanizzi, directorul Distribuţie Enel România, este citat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa în dosarul afaceristului arestat George Bosânceanu privind furtul de energie electrică descoperit de autorităţi la Hotelul Histria din Mamaia. Deşi a fost citat verbal de mai multe ori, italianul de la conducerea Enel a dat dovadă că nu doreşte să colaboreze cu autorităţile constănţene şi cu Parchetul şi refuză să semneze plângerea penală împotriva afaceristului Bosânceanu. În cadrul unei şedinţe Enel, organizată la Bucuresti, italianul Giuseppe Fanizzi ar fi spus că nu-i pasă de o ţară de mâna a treia şi de procurorii din România, spun sursele noastre. De altfel, acesta refuză să semneze şi documentaţia întocmită de compartimentul de specialitate al Enel care a constatat furtul de energie electrică la hotelul lui Bosânceanu.

Reamintim faptul că George Bosânceanu şi Adriana Ciocoiu au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, furt de energie electrică şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste două milioane de lei. De altfel, omul de afaceri constănţean este acuzat că a executat fără autorizaţie de construire etajarea şi mansardarea Hotelului Histria, a realizat o structură din lemn la nivelul parterului şi al etajelor 1, 2 şi 3 şi a unor scări exterioare pe structura metalică pentru accesul la fiecare nivel şi a amplasat foişoare din lemn. În 27 decembrie, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa au început demolarea a două etaje ale hotelului care avea 256 de camere. Omul de afaceri s-a opus demolării, susţinând că este un abuz, în timp ce doi bărbaţi s-au urcat pe acoperişul hotelului, ameninţând că se aruncă dacă va fi demolată mansarda imobilului. La etajele 4 şi 5, care au fost demolate, erau 56 de camere, iar una dintre acestea era închiriată de Miron Cozma. Imediat după începerea operaţiunilor de demolare, Cozma a susţinut că i-au dispărut din camera de hotel suma de 80.000 de lei pe care o ţinea în două valize, bijuterii, icoane, haine şi o carte de rugăciuni pe care o primise cadou de la mama sa. Operaţiunea, ce a făcut parte din campania Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului de demolare a lucrărilor executate fără autorizaţie de construire, a fost încheiată în 8 ianuarie. Vom reveni.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367