REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Glasgow Rangers şi Genk, foarte aproape de concretizarea transferului lui Ianis Hagi

Glasgow Rangers şi Genk, foarte aproape de concretizarea transferului lui Ianis Hagi

Replica API 26 mai 2020 | 00:00 1292

Cluburile Glasgow Rangers şi KRC Genk sunt foarte aproape de concretizarea transferului lui Ianis Hagi, scrie BBC.

Conform sursei, cele două grupări urmează să parafeze înţelegerea în zilele următoare, discuţiile fiind foarte avansate.

Internaţionalul român Ianis Hagi a venit în vara anului trecut la Genk, unde nu a reuşit să se impună, şi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Rangers, la care a avut evoluţii bune. Echipa scoţiană, antrenată de fostul mare jucător englez Steven Gerrard, vrea să-l păstreze pe mijlocaşul român şi este gata să cheltuiască pentru acest lucru.

Genk a plătit în jur de 4 milioane de euro pentru internaţionalul român, iar Rangers ar trebui acum să dea 5 milioane de euro. Cele două cluburi negociază ultimele aspecte în legătură cu modalităţile transferului.

Cluburile din Scoţia au votat încheierea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19. Celtic Glasgow a fost declarată campioană, iar marea rivală Rangers a ocupat locul 2.

Ianis Hagi a avut şapte apariţii în campionat şi două în Cupa Scoţiei la Rangers, pentru care a evoluat şi în trei meciuri din Europa League, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai tot asa spunea tasu si dupa C.E de tineret despre cateva dintre cele mai mari cluburi din europa ca il doreau pe Ianis dar asta"baiat tanar dar cu gandire matura nu a ales un club mare ci unu la care sa joace"citat G.Popescu,si a jucat nepot-su la Genk pana i-au spus aia sa-si caute alta echipa,iar G.Hagi a spus ca l-a vandut pe Ianis cu 8 milioane euro iar agerpres scrie aici gresit ca Genk l-a cumparat cu 4 milioane,gresit pentru ca G.Hagi are onoare el nu este un mincinos ordinar. Sau este ?.
4
0
De cinci luni.... "aproape de concretizarea transferului lui Ianis Hagi" !? Ne terminati, ne exasperati cu subiectul asta. Chiar nu mai aveti altceva de scris ? Mai sunt si alti sportivi, mult mai valorosi, da. Plateste bine tasu, sa-i apara baiatul in ziar. baiatul care sta pe banca de rezerva. Daca era asa de cautat, atat de valoros se concretiza transferul din prima strigare. Da! Valuri, valuri,... ca la machedoni, falsi si laudarosi!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614