rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Godină intervine în cazul fetiței din Mehedinți: 'Acum voi primi mii de înjurături, culmea, tocmai de la oamenii sensibili şi emotivi'. Care este poziția lui

Poliţistul Marian Godină şi-a exprimat părerea, pe blogul personal, despre cazul fetiţei din Mehedinţi care a fost adoptată de o familie de români din SUA şi luată în mod brutal de autorităţi din casa celor la care se afla în plasament, scrie stiripesurse.ro

Godină consideră că datoria asistentului maternal este să fie o punte de legătură între copil şi noua familie, pentru a uşura tranziţia. El aminteşte că diferenţa dintre mamă şi asistent maternal este salariul şi îi îndeamnă pe cei care semnează petiţii pentru ca Sorina, fetiţa în vârstă de 8 ani, să rămână în România să-şi ia şi angajamentul că se vor interesa săptămânal de starea copilei. „Nu de alta, dar poate ajunge iar internată cu malnutriţie“, scrie el.

Mesajul integral scris de Marian Godină pe blogul său:

„Mama.” E primul cuvânt pe care majoritatea copiilor îl rostesc. Dacă am putea privi a fi mamă ca pe o meserie, ar fi probabil cea mai grea mserie din lume. Ar fi un job cu program non-stop, iar în fişa postului ar fi un număr infinit de atribuţii, responsabilităţi, îndatoriri şi obligaţii. Mama nu are zile libere, nu are concediu, nu are somn odihnitor. Paradoxal, fiind un job atât de greu, nu e remunerat. Nu există salariu de mamă. Mama lucrează din iubire, gratuit şi necondiţionat. „Salariul” îi este format din zâmbetele copilului, din bucuria pe care acesta i-o aduce zi de zi.

Există totuşi şi jobul de mamă. Se numeşte „asistent maternal”. Face cam aceleaşi lucruri descrise mai sus, inevitabil se ataşază de copilul pe care îl creşte şi, probabil, ajunge să îl iubească ca pe propriul copil. Toate astea cu o diferenţă. Are un salariu. Primeşte bani pentru asta. Are un contract semnat, în care una din obligaţii sună exact aşa: „Să contribuie la pregătirea reintegrării copiilor în familia lor naturală sau la integrarea acestora în familia adoptiva, după caz;” Ce o însemna asta? Eu zic că înseamnă că atunci când iei un copil în grijă, ca asistent maternal, să fii pregătit pentru momentul în care copilul va fi adoptat. Să fii o punte de legătură între copil şi noua familie. Să fii un fin psiholog şi să faci tranziţia cât mai uşor. Să-i explici că îi va fi bine, să participi la întâlnirile cu noua familie etc. În niciun caz să-i spui copilului că urmează să fie răpit şi îi vor fi recoltate organele.

Ba mai mult, asistentului maternal i se oferă dreptul de a adopta respectivul copil şi astfel, din „asistent maternal” să devină MAMĂ cu drepturi depline. Dar vă amintiţi care e diferenţa între mamă şi asistent maternal? Ăăă…salariul. Banu’, ochiul ăsta de drac. Iubire, iubire, dar apoi nu mai vine banu’?

Imaginile pe care le-am văzut ieri sunt greu de privit. E un circ al oamenilor mari din cauza căruia suferă un copil nevinovat.

Cu toate astea, nu ştiu cum ai putea lua un copil, în baza unei hotărâri a unei instanţe, de la cineva care nu vrea să îl dea nicicum, asta după ce s-a încercat în toate modurile posibile, după ce asistentul maternal ştia încă de la început că acest moment va veni inevitabil.

Poate par insensibil, dar, deşi mă consider încă tânăr, prin prisma meseriei, am văzut atât de multe la viaţa mea încât raţiunea nu îmi dă voie să analizez o speţă doar după nişte imagini sau după nişte texte scrise de influencere în căutare de like-uri pe instagram. Mai ales că sunt aceleaşi care erau revoltate de apariţia imaginii unui criminal pişat pe el, dar care nu au ezitat să posteze poze cu o copilă plângând, în timp ce e luată cu forţa din locul unde a crescut.

Le-aş propune celor care semnează petiţia online pentru ca fetiţa să rămână în România, odată cu semnătura, să-şi ia şi angajamentul că se va interesa săptămânal de starea copilei. Nu de alta, dar poate ajunge iar internată cu malnutriţie.

Acum voi primi mii de înjurături, culmea, tocmai de la oamenii sensibili şi emotivi.

Vor fi argumente de tot felul, de la faptul că fetiţa a fost vândută pentru organe, la scrisoarea aceea apărută pe net, în care însăşi copila scrie cu mânuţa ei că vrea să se adresese „autorităţilor statului”. Măi, să fie, cum a ştiut ea să scrie de autorităţile statului…

În final, nu pot decât să-i urez mult succes în viaţă şi sper să devină unii dintre copiii adoptaţi cărora li s-a dat cu adevărat o şansă în viaţă. Pentru că, dacă mă întrebati pe mine, sunt convins că acolo va avea o viaţă mult mai bună. Dar asta numai timpul ne va arăta“, a scris Godină.

luni, 24 iunie 20191357
Comentarii

11sunt de acotd(24 iun 21:23)
asistenta sa afopte fetita si sa i faca un viitor. dar sa dea salariul inapoi de cand acrescut o. de ce nu a aoptat o de cand a fost intrebsta prima data? a vrut sa i mai mearga salariul si vechimea, asa sa - i ajute DUMNEZEU daca a profitat de pe urma unui copil nevinovat!
33Ba Militiene(24 iun 16:43)
Dorinta copilului e superioara si unei sentinte definitive. Habar nu ai de lege, faci trafic pe blogul personal.
25gogu(24 iun 16:27)
Cine draq este Godina asta???
33Adi(24 iun 16:04)
Taci dim gura Godina ca esti prost de putzi! Boule !
67mda(24 iun 13:49)
Nu sunt un fan al semnatarului articolului de mai sus, ca prea le stie el pe toate, dar in situatia de fata inclin sa-i dau dreptate.
44IANIS(24 iun 13:33)
Perfect domnule Godina.Asistentul maternal o face pentru bani .Dati-mi si mie 2400 lei pe luna adica dublu din ce castig eu si iau un baietel sa-l cresc pana vine cineva sa-l adopte. Ca eu nu pot sa-l insor si sa-i fac si casa.
64Fost politist(24 iun 11:43)
Felicitari, d-le Godina! O analiza pertinenta a cazului. Totusi, consider ca este vorba de niste bani pe care si-i dorea asistentul maternal de la viitoarea familie, bani pe care nu i-a primit. Va dati seama ca acest caz nu a inceput in ziua evenimentului ci, el dureaza de ceva timp. Sa ne amintim ca, initial, asistentul maternal nu a vrut sa infieze fata dar, dupa ce a vazut ca si-o doresc cei din America, probabil, s-au gandit ca este rost sa primeasca si ei ceva, altfel... evenimentele.
30bobitza(24 iun 10:33)
ai bunsimtz . asa deramjaza in tzara asta
42Garide(24 iun 10:29)
Asistent maternal, unii fut altii sunt platiti pentru plod din buzunarul tau care nu iti permiti sa faci copii. Cam asta e treaba in rest Godina nota 10. Intoxicarea cu organele este un sondaj de prosti sa vada psd cate voturi mai are.
34bezmeticule ,(24 iun 09:08)
de ce te plateste MAI ? pe tine te preocupa fb-ul . Du - te ma la barfa la barurile din sate , latra acolo !
34Dupa fata iei injuraturi(23 iun 13:21)
Gogo este homo
514Mihai(23 iun 12:37)
Cine naiba mai e si bagatorul asta de seama.
89Mai, filozofule(23 iun 12:33)
Mai, Godina , tu esti cumva si mama si nu stim noi.Diferenta dintre o mama si in asistent maternal este ca una o naste, cealalta o creste.Un asistent maternal este la egalitate cu o mama adoptiva.Diferenta o face perioada cat cele doua au avut in grija si crestere un copil.De ce mama adoptiva nu a luat sa creasca un copil mic si a dorit unul de 8 ani, gata crescut!?Daca tot esti si psiholog, cum se integreaza in familie si societate un copil de cateva luni si cum se face integrarea intr-o noua familie, intr-o alta societate cu alta cultura, alta limba si alte valori decat cele natale.
411E grele(23 iun 12:14)
De sentimentele copilului cine tine cont ??? Ne jucam de-a definitiile si salariile nu stiu carui asistent maternal. Viata e mai grea decat diverse pareri savante. Din partea lui Gica-contra din politie credeam ca vad solutii care sa nu duca la astfel de tragedii si mutilari psihice. Vorbe. Pareri.
76Hicler(23 iun 12:08)
A zis o bine de data asta JiGodina. Reamintiti va un lucru: dura lex sed lex. Dupa ce o hotarare judecatoreasca a ramas definitiva, ea trebuie executata. Si pentru asta exista autoritatile de forta ale republicii. Restul sunt cheap chat in media radio tv sau virtuala.
517Ptr godina plmele care se(23 iun 10:58)
pricepe la toate...de ce plmea nu ai luat tu copilul ala de la 1 an sa il stergi la cur atat si banditii aia din America.Infiitati copii cand se caca pe ei nu cand sunt scosi din necaz.Vreau sa vad spectacole mereu cu mascati...Aceasta este imaginea justitiei aparata tot de un praduitor de copii si case pe nume Klaus
58Cum reglementeaza legea(23 iun 10:40)
Si de ce nu s-a adoptat copilul de catre asistentul maternal? Ce lege e asta ca sa infiezi un copil la o varsta asa de mare 9 ani, cum este posibil Un traumatism de genul asta aplicat unui copil care a crescut deja intr-o familie, pana la 9 ani? Cum este posibil, ce lege e asta e cumva marfa, obiect sau e un suflet de copil? Autoritatile statului sunt singurele in masura sa gestioneze astfel de situatii! Incompetentii sau cei care chiar au luat mita sa fie atunci pasibili de pedepse aspre ca pe viitor sa nu se mai intample! Solicitam legi clare si pentru toata lumea in tara asta!
615parinte(23 iun 10:30)
Nu sunt de acord cu felul in care a fost luata fetita. Dar ramana convigerea ca asistenta maternala a crescut copilul in minciuna, ii era comod sa nu mai creasca un alt copil. Fetita are drepul la o familie stabila, iar datoria asistentei era sa ii faca trecerea usoara in noua familie care a dorit-o. Asistenta NU A DORIT SA ADOPTE, ia fost bine doar sa ia salariu , alocatie de plasament de 650 lei si alte beneficii. Spune miciuni ca sa induioseze opinia publica. Rusine!
811Curios(23 iun 10:02)
Domnule Godina Pamantul e plat sau sferic ?
618Godina asta... frate...(23 iun 09:38)
juri ca e Ceausescu: se pricepe la toate si are o parere despre orice. Parca era ajent de circulatie. A ramas vreun singur domeniu in care marele jeniu sa nu aiba o opinie? A ramas vreun domeniu la care sa ridice din umeri si sa spuna "nu ma pricep"? Madicii, judecatorii, inginerii sunt specializati pe un anumit segment al profesiei, ajentul asta e specialist in toate. Ia zi, Godina, exista viata in Univers? Dar Dumnezeu?
513Romani prosti(23 iun 09:18)
Pt un copil roman credeti ca ieseau tiganii la protest? Romanii ca prostovanii au iesit la protest pt un puradel de tigan desi tiganii le duc fetele romanilor la produs in alte tari. Dupa aia se mira romanii ce palate au construit tiganii cu banii din sclavia sexuala a romancelor. tiganii le baga pe romance in portbagaj. Ati vazut militieni care sa aiba curajul sa le scotoceasca casele cand dispare o romanca? E tinuta captiva romanca sa vada riganii daca se intereseaza cineva din familia ei si daca nu e scoasa in afara tarii la produs.
2115,,,,,,,,,,,,,,,,(23 iun 08:56)
mai godina ,,ia vezi tu de lungu nasului ,,ca esti un puturos si rau de gura. un steclete.
mai mult...Local
22 iul 00:00LocalCe trebuie să ştiţi despre transcrierea certificatelor de stare civilă emise de autorităţile străine

Aţi revenit în ţară şi aţi obţinut peste hotare acte de stare civilă întocmite de autorităţile străine?...108

22 iul 01:43LocalUn copil, DISPĂRUT de pe o plajă din Mamaia, GĂSIT de polițiști1861
22 iul 02:08LocalPrichindeii, așteptați alături de Zbumzzi, în Țara Piticilor209
22 iul 02:03LocalACȚIUNEA TRUCK & BUS. Polițiștii verifică mijloacele de transport persoane

Polițiștii rutieri vor controla, zilele acestea, autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport...402

22 iul 02:07LocalHoț din Eforie, prins în flagrant pe plaja din Vama Veche677
22 iul 02:06LocalIdentificat de polițiștii din Mangalia, după comiterea unei infracțiuni de furt calificat945
22 iul 02:06LocalDonație de la voluntarii LIONS către Spitalul Județean Constanța

Întotdeauna o inima mare poate face lucruri minunate, însa imaginați-vă ce pot face inimile a 1.500 de oameni? Numai...424

22 iul 02:05LocalAccident la intrare în Valu lui Traian1348
22 iul 02:04LocalAccident în Ovidiu. Victima este un pieton567
22 iul 01:44LocalComerțul ambulant pe plajă, sancționat de polițiști în stațiunile Saturn, Eforie și Mamaia

La data de 19 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 - 12.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au...683

20 iul 01:34LocalDoi șoferi trași pe dreapta de către polițiștii rutieri: unul era sub influența alcoolului, altul fără permis!568
20 iul 01:35LocalPrins de polițiști la scurt timp de la comiterea unui furt în Cernavodă961
Vremea
19.3°19.3° - 19.3° duminică, 21 iulie 2019
cer seninUmiditate: 52%
Vânt: 2.73 m/s din SV
Presiune: 1018.39 milibari

Loto
6/4912728353740
5/4011829363940
joker92629364011
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 iul 00:00SportDinamo - Craiova 0-2. Oltenii se impun la capătul unui meci în care fotbalul a trecut în plan secund

Fotbalul a căzut în plan secund pe Arena Naţională, din momentul în care Eugen Neagoe a suferit infarct ventricular...61

22 iul 00:00SportDarren Cahill, impresionat de felul în care a fost primită Simona Halep la Constanța: „Își iubește țara”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a urmărit festivitatea de la Constanța în care campioana noastră...124

22 iul 00:00SportGabi Tamaș, de negăsit! S-a întors în țară și a fugit de la echipă: a petrecut în club și a lipsit de la antrenament, clubul anunță poliția

Gabriel Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e de negăsit de mai bine de 12 ore în România, după ce a...115

22 iul 00:00SportLiga I: Poli Iaşi - Astra Giurgiu 1-0

Politehnica Iaşi a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci...87

Politică
22 iul 00:16PoliticăAndrei Stoican - candidatul Partidului ADER pentru alegerile prezidenţiale

Andrei Stoican va candida la alegerile prezidenţiale din partea Partidului "Ader la Democraţie, Educaţie şi...253

22 iul 02:12PoliticăCioloş: Prea puţin mă interesează părerea lui Dăncilă cu privire la activitatea mea de comisar european

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că "prea puţin" îl...180

22 iul 02:12PoliticăMinistrul Finanţelor anunţă că săptămâna viitoare va fi luată o decizie cu privire la rectificarea bugetelor locale

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a informat, duminică, că săptămâna viitoare va fi luată o...172

22 iul 02:11PoliticăFifor: Barna luptă pentru protejarea intereselor proprii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că preşedintele USR, Dan Barna, luptă pentru "protejarea"...155

22 iul 02:10PoliticăViorica Dăncilă îi răspunde Gabrielei Firea: „Când ieși în spațiul public și îți ataci colegii, o faci doar pentru imagine“

Viorica Dăncilă spune despre declarațiile recente ale Gabrielei Firea că îi va răspunde în interiorul partidului....210

22 iul 02:08PoliticăViorel Cataramă e nimicitor: Dacian Cioloș e un comunist, Dan Barna e un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai multinaționalele

Alianța USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianței la...357

22 iul 02:08PoliticăConsiliul Județean Constanța oferă Poliției Constanța CINCI aparate DRUGTEST

Consiliul Județean Constanța va preda, luni, 22 iulie a.c., cinci aparate DrugTest către polițiștii din cadrul...628

22 iul 01:56PoliticăDeputatul Dobre intră în RĂZBOI cu conducerea PSD Constanţa, după tentativa de numire a Marilenei Dragnea la Mamaia SA

Deputatul Pro România Mircea Titus Dobre reacţionează dur după tentativa de numire a Marilenei Dragnea la conducerea...1112

22 iul 01:57PoliticăEugen Teodorovici: 'Noi oferim cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun PREŞEDINTE'

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că ”toţi marii paşi înainte ai acestei ţări s-au...273

22 iul 01:56PoliticăGabriela Firea: 'Intru în cursa pentru prezidențiale! Doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea'

Gabriela Firea a declarat că intră în competiția pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția...845

Monden
22 iul 17:57MondenBianca Drăgușanu, la distracție în club cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fugit la mare în weekend, în compania iubitului ei, Alex Bodi. Vedeta și actualul ei iubit s-au...84

22 iul 00:00MondenCornelia Catanga a fost externată. Monica Pop a dat detalii despre starea artistei

Medicul oftalmolog Monica Pop a anunțat, în urmă cu două zile, că a vizitat-o pe Cornelia Catanga la spital și că...80

22 iul 17:45MondenTrupele fenomen ale anilor ‘90 s-au reunit pe aceeaşi scenă

Săptămâna care se încheie a fost una de foc pentru cele mai îndrăgite trupe ale anilor ‘90. Toate s-au reunit,...79

22 iul 02:24MondenCristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: „Nu am primit nici un leu de la el“

Cristina Spătar trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care îi face zilele...152

22 iul 00:00MondenPrimele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

A venit ziua cea mare pentru Adelina Pestriţu (32 de ani), acel moment mult aşteptat în care a îmbrăcat rochia de...82

22 iul 00:00MondenCe fată frumoasă are Johnny Depp! Seamănă leit cu Vanessa Paradis în tinereţe

La vârsta de numai 20 de ani, Lily-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis (46 de ani) şi a actorului Johnny Depp (56 de...82

22 iul 00:00MondenNoul album al lui Beyonce, „o declaraţie de dragoste pentru Africa“

"O declaraţie de dragoste pentru Africa" cu mai mulţi artişti de pe continent, dar şi cu vedete americane precum...77

22 iul 00:00MondenPrinţul George al Marii Britanii împlineşte 6 ani

Anul trecut, fiul cel mare al ducilor de Cambridge a apărut la balconul Palatului Buckingham şi a făcut o plimbare...77

22 iul 00:00MondenTrump este gata să garanteze personal pentru rapperul american ASAP Rocky, deţinut în Suedia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat sâmbătă că este gata să garanteze personal pentru rapperul american...79

22 iul 00:00MondenNatalie Portman se întoarce la franciza "Thor" în rolul unei versiuni feminine a super-eroului

Natalie Portman se va întoarce la franciza "Thor" în rolul unei versiuni feminine a super-eroului principal,...78

Mapamond
22 iul 00:00MapamondProblema migranţilor: ''Ajunge'' cu alegerile făcute doar la Paris şi Berlin, afirmă Matteo Salvini

Franţa şi Germania nu pot decide singure politicile privind migraţia, ignorând solicitările ţărilor cele mai...83

22 iul 00:00MapamondComemorarea atentatului eşuat împotriva lui Hitler: "Sunt momente în care nesupunerea poate fi o datorie"

Germania a salutat, sâmbătă, eroismul autorilor atentatului eşuat împotriva lui Hitler, acum 75 de ani, şi al...84

22 iul 00:00MapamondMarea Britanie: Mii de manifestanţi anti-Brexit pe străzile Londrei

Opozanţi ai Brexitului au manifestat sâmbătă la Londra desfăşurând în aer un uriaş balon portocaliu care îl...80

22 iul 00:00MapamondBritish Airways au suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile începând de sâmbătă

British Airways au suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile începând de sâmbătă pentru a permite o...80

22 iul 00:00MapamondCanada: Fiul unui şef al poliţiei australiene a fost găsit mort în Columbia Britanică

Una din cele două victime ale crimelor "suspecte" petrecute în această săptămână în Vestul canadian este fiul...83

22 iul 00:00MapamondAutorităţile japoneze au emis un mandat de arestare pentru bărbatul suspectat că a incendiat un studio de animaţie

Autorităţile japoneze au emis un mandat de arestare pentru bărbatul suspectat că a incendiat un studio de animaţie...85

22 iul 00:00MapamondZeci de mii de manifestanţi proguvernamentali la Hong Kong

Zeci de mii de persoane s-au adunat sâmbătă în Hong Kong pentru a-şi exprima sprijinul pentru poliţie şi guvernul...74

22 iul 00:00MapamondFalsa ameninţare cu bombă pe o cursă Lufthansa la Belgrad: Autorul apelului spera să obţină o întâlnire cu o însoţitoare de bord

Un bărbat sârb de 65 de ani a mărturisit în faţa unui tribunal sâmbătă că a sunat pentru a anunţa o falsă...81

22 iul 16:54MapamondTreizeci şi trei de migranţi, răniţi într-un accident rutier în Macedonia de Nord

Treizeci şi trei de migranţi au fost răniţi vineri într-un accident rutier în Macedonia de Nord după ce vehiculul...84

22 iul 00:00MapamondBărbatul suspectat că a incendiat Kyoto Animation în Japonia credea că studioul i-a plagiat romanul

Bărbatul suspectat că a incendiat un studio de animaţie în care au murit 33 de oameni în Japonia, cel mai grav atac...73

Sănătate
18 iul 00:17SănătateCabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în...701

17 iul 00:24SănătateSpitalul de Boli Infecțioase Constanța așteaptă fonduri europene pentru REPARAȚII CAPITALE!

Un compartiment de terapie intensivă dat în folosință de anul trecut, paturi noi în tot spitalul, un laborator de...1163

17 iul 00:19SănătateÎNGRIJORĂTOR! CREȘTE numărul constănțenilor infectați cu HIV/SIDA!

Numărul constănțenilor diagnosticați cu infecția HIV/SIDA este în creștere. Aceasta este constatarea medicilor de...1831

17 iul 00:19SănătateToxiinfecţiile alimentare au 'umplut' Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Atenție mare la alimentele pe care le consumați, spălați-le bine înainte, la fel și mâinile, pentru a reduce...1392

15 iul 01:48SănătateProdusele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ au un conţinut ridicat de zahăr, avertizează OMS

Produsele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ conţin deseori prea multe zaharuri, iar informaţiile de...516

15 iul 22:47SănătateMalformații cardiace și congenitale, operate la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”

O echipă de chirurgi cardiologi se va afla, în perioada 21 – 28 septembrie a.c. la Spitalul Clinic de Urgență...429

12 iul 00:35SănătateBătaie de joc: medic NEPLĂTIT din 2015! Spitalul CF RECUNOAŞTE, dar zice că NU are bani

Spitalul Universitar Constanţa nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe de o parte, se confruntă cu popririle pe...2668

11 iul 02:07SănătatePlatforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Casei...567

9 iul 01:28SănătateCentrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Centrul de Sănătate Multifuncțională Năvodari este preluat, luni, 8 iulie a.c., de Spitalul Clinic Județean de...1435

8 iul 00:00SănătateTESTARE GRATUITĂ pentru BOALA CELIACĂ la Constanța!

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten lansează prima Caravană Națională „România fără gluten”,...1121