REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Good Winds și NSB Group oferă constănțenilor locuri de muncă

Good Winds și NSB Group oferă constănțenilor locuri de muncă

Replica API 13 mai 2016 | 00:00 1070

Domeniul maritim

Domeniul maritim

Compania Good Winds Marine Services, în parteneriat cu NSB Crewing Solutions și Asia Marine Philippines, companii membre ale NSB Group, consorțiu de companii cunoscute internațional în domeniul maritim, au venit la Constanța pentru a prezenta contextul actual pe piața de forță de muncă în domeniul maritim, munca în acest domeniu la nivel național, cele mai căutate job-uri în domeniu, precum și șansele românilor de a le obține. În cadrul evenimentului s-a discutat despre evouția și oportunitățile de locuri de muncă pe piața maritimă internațională. Directorii companiilor susțin că scopul lor este de a crea cât mai multe locuri de muncă, inclusiv pentru tineri care, în ziua de azi își găsesc tot mai greu un loc de muncă.

Good Winds are parteneriat cu instituțiile de învățământ superior din Constanța, inclusiv cu Universitatea Maritimă din Constanța, unde se implică în diverse activități și în coordonarea anumitor cursuri ale studenților. O delegație a NSB Group, unul din liderii în transport naval la nivel mondial, a trimis o delegație la Constanța în perioada 10-12 mai, pentru a se întâlni cu tot personalul român angajat pe navele operate de companie.

”Pe lângă evoluția tehnologică a industriei și cerințele din ce în ce mai specializate la nivel internațional, armatorii au redus programele de cadeție. Noi angajăm cadeți, însă performanțele lor trebuie să îi reprezinte încă din faza de selecție. Învestim în formarea profesională a managementului de mâine”, spune Vladimir Reghintovschi, directorul general al Good Winds Marine Services.

Acesta spune că, în condițiile în care în ziua de azi, oricui îi este destul de greu să își găsească un loc de muncă, este important să promoveze oameni dedicați și pasionați: „E din ce în ce mai greu să îți găsești azi un loc de muncă. Asta este bătălia cea mai mare- să creăm locuri de muncă. Vrem să fim la fel ca orice alt angajator de mare renume, iar noi ne situăm pe locul 2 în domeniu. Good Winds este o companie care se ocupă cu selecția, plasarea, managementul forței de muncă și propovarea managementului străin. Avem oameni care lucrează și în Germania, Singapore, Hong Kong, Filipine”. Totodată, Reghintovschi a precizat că s-au construit 10 nave port container moderne în Mangalia.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102