REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gorghiu: Amânarea votului în Senat pentru o lege importantă pentru sănătatea oamenilor denotă iresponsabilitate şi nepăsare

Gorghiu: Amânarea votului în Senat pentru o lege importantă pentru sănătatea oamenilor denotă iresponsabilitate şi nepăsare

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 1066

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat sâmbătă că amânarea în Senat a dezbaterii asupra proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea "denotă iresponsabilitate şi nepăsare" şi a cerut conducerii PSD să îi dea afară din partid pe cei care au afirmat, într-o postare a PSD pe o reţea de socializare, că românii sunt "ciumaţii Europei".

Alina Gorghiu

"Amânarea de astăzi a votului în Senat pentru o lege atât de importantă pentru sănătatea oamenilor denotă iresponsabilitate şi nepăsare! Ca să aibă loc şedinţa CEx înainte? Pai stă sănătatea publică în loc de domnul Ciolacu care vrea să se pună la adăpost de criticile contracandidatului său cu votul CEx-ului?! Dacă mai aveau un gram de moralitate, ar fi convocat CEx înainte de votul de la Camera Deputaţilor! Văd că CEx nu lucrează sâmbăta, deci, dacă sunteţi îngrijoraţi pentru sănătatea voastră, trebuie să staţi aşa până luni, cel mai devreme, când boierii de la PSD au timp să-şi mişte fizicul la şedinţă", a scris, sâmbătă, pe Facebook, senatorul liberal, potrivit Agerpres.

Alina Gorghiu a cerut conducerii PSD să îi dea afară din partid pe cei care au afirmat, într-o postare a PSD pe o reţea de socializare, că românii sunt "ciumaţii Europei".

"Cer conducerii PSD să îi zboare urgent din partid pe responsabilii de postarea mizerabilă în care românii sunt făcuţi "ciumaţii Europei". Este inacceptabilă o asemenea mârlănie faţă de suferinţa celor care pătimesc din cauza noului coronavirus! Mai ales că ştim bine cu toţii cum pesediştii au sabotat fiecare măsură a Guvernului de combatere a bolii. Şi cum o scaldă şi acum cu legea carantinei", a afirmat Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai spus că, de la începutul crizei sanitare în România, PSD şi-a dorit ca "numărul de îmbolnăviri să fie mare, ca aceasta să nu poată fi gestionată, ca Guvernul Orban să eşueze, doar pentru câştigul lor electoral".

"Românii devin ciumaţii Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulţumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eşuat, iar românilor li se închid graniţele Europei. Pentru a-şi continua furturile din bani publici, Iohannis şi Orban au dus România în "zona roşie". La asta se pricep! Să distrugă tot - economie, locuri de muncă, nivel de trai", a postat PSD pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as aprecia efortul de a gandii fara ajutor si a lua cele mai bune decizii in ceea ce te priveste
1
0
Na ca s-a trezit mireasa dupa betia din birou
2
2
maimuto tie de cine i-ti pasa ai avut 2 tentative de a schinba guvernatorul esi
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614