REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gorghiu: Carmen Dan, mi-e limpede că vei răspunde la un moment dat pentru balamucul generat pe 10 august

Gorghiu: Carmen Dan, mi-e limpede că vei răspunde la un moment dat pentru balamucul generat pe 10 august

Replica API 17 august 2018 | 02:05 442

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat joi că ministrul de Interne, Carmen Dan, va răspunde la un moment dat, alături de "echipa sa manevrată politic" din conducerea Jandarmeriei, pentru ceea ce s-a întâmplat la protestul din 10 august, conform agerpres.ro.

"Carmen Dan, mi-e limpede că vei răspunde la un moment dat, alături de echipa ta manevrată politic din conducerea Jandarmeriei, pentru tot balamucul generat pe 10 august, nu-i aşa?! Radiografia săptămânii trecute de la miting arată prost! Numărul plângerilor penale depuse la Parchetul Militar în legătură cu evenimentele din 10 august a ajuns la 206! Vă îndemn pe toţi să-i încurajăm pe cei care au suferit să depună plângere.

În acelaşi timp, autorităţile nu explică suficient ce gaze au fost folosite în Piaţa Victoriei, în contextul în care unii participanţi reclamă stări de rău şi chiar solicită ajutor medical. Halal lipsă de transparenţă! Iar concluzia e şi mai tristă: mâine se va împlini o săptămână de la evenimentele din 10 august şi nu apar decât semne de întrebare şi deloc asumări ale răspunderii! Nicio demisie ?", a scris Gorghiu pe Facebook.

Ea îi cere de asemenea ministrului Carmen Dan să precizeze mai multe chestiuni legate de evenimentele de atunci, cum ar fi: efectivele de jandarmi, cantitatea de substanţe iritante lacrimogene, de grenade sau alte materiale specifice; de câte ori s-au utilizat jeturile de apă împotriva manifestanţilor; ce număr de jandarmi călare au fost mobilizaţi şi care a fost numărul de câini-poliţişti folosiţi în misiune. Şi nu uitaţi nici de sondajul început acum câteva zile! Fiecare vot contează", a mai scris Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate,cei care detin presa si televiziunile scot in evidenta doar infractori corupti care au ajuns in diferite functii datorita clanurilor existente, nicidecum oamenii cinstiti, harnici,gospodari.Chiar mesajele de la fiecare articol sunt date in scopul de a mentine infractorii in functii, de a inlatura orice posibila schimbare, de a distruge orice viitor al copiilor si nepotilor nostri.Ei detin mil de euro acumulate in 29 ani, pot cumpara pe oricine,iar cu aceste mesaje date zilnic isi fac economie la bani, stiind ca oamenii simplii se iau dupa ce citesc si aud.
1
0
Zabalosul de Toader nu se potoleste nici macar de Craciun. Dar daca tot are chef de vorba, mai bine ne explica cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor. Nu mai bine ne explica cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
1
0
Europa este in criza, se staduieste sa iasa, si in Romania e criza, dar se pare ca dorinta PSD-eilor este sa ne afundam si mai tare. Sper sa nu le reuseasca asemenea lucru, deoarece generatia tanara va cunoaste COMUNISMUL predat de ILIESCU prin intermediul lui DRACNEA.
12
0
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure si sa traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc. La mare, mare departare se-nsiruie PNL, ALDE, UNPR..samd.
16
0
Oricum, de departe, este peste toate corvetele lu dracnea! Cel putin analfabeta docila din videle este muk cel mic!
19
0
corvetele lu dragnea mor de ciuda ca nu stiu si ele sa-mpleteasca doua vorbe!
22
0
ftuva'ngura cu pd-ul vostru plin de ciurve penale!
0
5
In niciun caz n-o putem compara cu semianalfabetele guvernului dracnea! Alea-s duse ra....cu capul.
22
0
Ochelari poarta si menestresa docila a lui dracnea! De cal, ca sa n-o ia pa aratura!
24
0
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte, pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoane si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
26
0
PSD-eii latrai fac spume la gura
29
3
un pic de jena nu ai ?? pana acum nu mai puteai de Ponta la 3 cuvinte era si numele lui Ponta acum Dragnea sau Dancila , nu ai bun simt ?? ca nu ai facut nimic bun decat ai incasat salarii de parlamentar GRASE si plimbari GRATUITE, mult rahat serviti
6
29
Pe ora cat iei?
5
30
Tu tarfa imputita trebuie sa raspunzi pentru tot ce a patimit tara asta pe regimul Boc-Basescu. Cum ati furat si ati distrus vietile oamenilor. Muie multa mai curva PNL
14
32
Cine dracu este si zdreanta asta de critica pe toata lumea ,ce a realizat pe timpul lor in afara de BURTICa
8
30
Girafa asta mananca ieftin. Kkt, adica. Pofta buna!
11
31
O jigodie oportunista. Cui ii pasa de zicerile ei?
10
32
Ce tatuaj frumos are in poza, pe fata ei, este un fel de ...UE PNL
7
29
Alta penibila cu logica de rahat. Cum a facut si asta Dreptul?
11
32
alinuta , asa te-am educat eu ? blonda-blonda ....dar chiar nu ai invatat nimic ? mai faci circ pe la usile oamenilor ?
12
30
Alinuta si voi la fel PNL sunteti niste MUISTI mai rau ca PSD.Voi sunteti cu toti in colaborare,Escrocilor si manipulati poporu cu televizoru.
12
30
Muia asta vrea si ea la ciolan,se chinuie demult dar fara succesIa mai luati si voi pnl multa muie
14
33
Alta pizda liberala
14
31
La tot psd curvo centurista
15
34
asta are gaura de 100mm,
12
34
Na ma muie psd votati pe panarama asta
15
34
iar iese asta, cred ca a auzit ca se muie!!
18
34
Sa vezi cum raspunzi tu cand te facem posta!
16
36

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218