REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gorghiu: Cred că Dacian Cioloş ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut, înscriindu-se în acest partid

Gorghiu: Cred că Dacian Cioloş ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut, înscriindu-se în acest partid

Replica API 11 martie 2017 | 00:44 504

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Timişoara, că PNL l-a susţinut necondiţionat pe fostul premier Dacian Cioloş şi de multe ori a ”strâns din dinţi”, iar acesta ar fi trebuit să ”întoarcă serviciile” şi să se înscrie în partid, scrie News.ro.

”Dacian Cioloş a anunţat ieri (joi n.r.) că îşi va face un ONG cu valenţe politice. Domnul Cioloş a fost prim ministru al României un an de zile, iar singurul partid care l-a susţinut în mod onest, necondiţionat, a fost PNL, deşi de multe ori am strâns din dinţi, faţă de această atitudine necondiţionată. Atitudinea lui faţă de PNL a fost una ezitantă. Cred că ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut, înscriindu-se în acest partid. Are şi domnia sa o echipă bună, de experţi, ar fi fost un pas pe care l-aş fi apreciat, dacă venea în interiorul partidului şi ar fi întărit această echipă”, a declarat Alina Gorghiu, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş.

Gorghiu a adăugat că dacă Cioloş ”va merge pe ideea cu ONG-ul”, intuieşte un ”eşec”.

”Altfel, dacă va merge pe ideea cu ONG-ul nu cred că va avea succes, ba chiar intuiesc un eşec. Este o opţiune personală şi fiecare, mai devreme sau mai târziu, va avea efectele acţiunilor sale”, a spus Alina Gorghiu.

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, într-un interviu la RFI, că organizaţia neguvernamentală pe care o va lansa alături de membri ai Guvernului pe care l-a condus ia în calcul “foarte serios inclusiv un proiect politic nou, o mişcare politică sau un partid politic”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va doriti voi sa vina Ciolos...numai ca nu va veni. dar vulpea cand nu ajunge la struguri ,,, spune ca sunt acri. Asa ca locul cel mai bun pe care sa il cauti este, in genunchi, sub masa...si da, la fermoar ...
3
0
si eu vreau sa-ti dau la moooe.
1
0
Bai bagaboanto ai ingropat peneleul la ordinul lu alde moliceanu
2
0
daca nu era ciolos nu luati procente nici cit tariceanu .aventura voastra s-a terminat cind v-ati dat mana cu pesedeii si ati format usl .lumea nu uita si nu iarta ,o sa ajungeti curind linga pntcd
4
0
blonda asta bate campii ... ce sa caute in PNL cand sunteti praf ??? scuturati-va de penali, reformati partidul si poate aveti o sansa...altfel ... inca pute acolo din combinatiile cu PD , cu USL ... ingropati mortii intai sa se duca duhoarea ...
6
0
Chiar , ce servicii a facut PNL lui Ciolos ? Aceasta grupare mafiota , destramata acum , de dorinta tragica de a fi si la putere si in opozitie , dar mai ales la putere , indiferent cu cine , si de a trage spuza pe propriile turte , ale tutelor si matracucelor , masculine si feminine , se afla pe tobogan de 27 de ani si coboara temeinic si sigur spre extinctia binemeritata ... Aleluia !
5
0
habar nu ai cum ai ce denumire va avea : ,, Partida curvetelor " si sant primul ce ma voi inscrie sa-i insamantez sa se inmulteasca !
2
1
Gorgiu,Turcan si mai cu seama Ciolos sunt porcariile care duc la fund PNL-ul. Un partid cu o istorie suficient de buna,s-a automutilat preluand PDL-ul si apoi lasandu-se la cheremul banditilor pedelisti. Tot chemand personajul acela toxic Ciolos sa li se alature,au cacat steagul.Azi nu mai exista PNL,doar o ingramadire de chestii oribile. Cei cativa din liberalii autentici nu se mai vad,sunt acoperiti de loaze. Pa,pa,PNL !
5
0
Groparele PNL-ului!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218