REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gorghiu: La Cotroceni s-a făcut politica statului; concluziile - transparente, mai puțin pentru cei ce suferă de scenarită

Gorghiu: La Cotroceni s-a făcut politica statului; concluziile - transparente, mai puțin pentru cei ce suferă de scenarită

Replica API 9 iulie 2016 | 00:00 158

Copreședintele PNL Alina Gorghiu subliniază, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că la Cotroceni, la consultările președintelui Klaus Iohannis cu liderii formațiunilor parlamentare, nu s-a făcut politică de partid, ci politica statului român, iar ''concluziile au fost absolut transparente - mai puțin pentru cei care suferă de scenarită''.

Totodată, ea îl acuză pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, de minciună, precizând că acesta a fost invitat de șeful statului, dar a refuzat să vină.

''Dl. Tăriceanu a fost invitat de președintele României la consultările pe tema unui proiect de țară, dar a declinat invitația. Să ocupi a doua funcție în stat și să propagi minciuni despre o discuție la care n-ai participat înseamnă să ai zero respect pentru instituțiile statului și pentru funcția ta. Mai poate însemna că aliații și colegii te dezinformează sau că nu ai încredere în ce îți transmit, ceea ce poate fi fatal într-un parteneriat politic. Domnii Liviu Dragnea și Daniel Constantin ce au de spus? Nu voi comenta scenariile imaginate de dl Tăriceanu, cu 'laboratoare', 'binoame' și 'planuri de forță'. Ele pot face, mai degrabă, obiectul unor alt gen de analize... Revenind la lucruri cu adevărat importante, la Cotroceni nu s-a făcut politică de partid, ci politica statului român. A fost o discuție bună, care poate să fie punctul de pornire pentru un viitor proiect de țară. Și obiectivele întâlnirii, și concluziile au fost absolut transparente — mai puțin pentru cei care suferă de scenarită'', a scris vineri Alina Gorghiu pe Facebook, citată de agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367