REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Gorghiu: Plafonarea indemnizațiilor aflate în plată pentru mame este neconstituțională

Gorghiu: Plafonarea indemnizațiilor aflate în plată pentru mame este neconstituțională

Replica API 4 august 2017 | 00:00 415

Senatorul liberal Alina Gorghiu cere Guvernului să renunțe la intenția de a plafona indemnizațiile pentru mame, inclusiv a celor în plată, deoarece această măsură este neconstituțională, notează Agerpres.

"Guvernul PSD dorește ca mâine, în ședință de Guvern, să plafoneze indemnizațiile pentru mame, inclusiv pe cele în plată! Vor lua mâine această măsură aberantă și neconstituțională, fără niciun dialog cu societatea, fără simulări, fără argumente serioase. Solicităm Guvernului PSD să renunțe la această măsură! Nu plafonați indemnizațiile! E neconstituțional să le plafonați și să le scădeți pe cele în plată! (...) Renunțarea la această tăiere a indemnizațiilor este cu atât mai necesară cu cât planurile PSD sunt de natură a afecta inclusiv indemnizațiile aflate în plată, ceea ce nu doar că este incorect, dar conține și vicii evidente de constituționalitate. Acest fapt va face ca familiile care beneficiază de această lege — în loc să se concentreze asupra creșterii copiilor — să piardă timp și bani căutând dreptatea prin tribunale", spune Gorghiu, într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pnl face ce face si mai trage din cand in cand cate o aghioasa,asa cam ametita si tare puturoasa.Bai labagiilor,asta este opozitie?Pai acum este momentul sa stergeti pe jos cu psd-ul,sa mai aveti inca muste pe caciula?
1
0
Panarama asta de la PNL stie ce vrea ! Adica , leprele puse de liberali in agentii si deconcentrate , cu zeci de mii de euro lunar , trebuie sa-si ia in continuare rasplata pentru contributiile la partid ...
2
0
la pupaza cealalta nu se poate comenta nimic asa ca intreb aici,este neam cu baronul ala din sibiu sau potrivire de nume
1
0
PERSONAJUL DIN BANCURILE COPILARIEI , A CRESCUT DAR E LA FEL DE PROASTA SI NAIVA . .....NICI COPIII NU-I DESCHID USA ......DOAR LA RECONSTITUIRE !
2
0
TARE IS CURIOASA CE A FACUT COPILUL CU PACHETELUL ACELA DIN CAMPANIA UNDE IL SPERIATI CA II VA LUA PAK PONTA.CRED SA IL FI HALIT SI SA FI COMPLETAT TU CU RESTUL DE MESE DRAGA FACATOARE DE NIMIC.INACASATOARE DE BAN PUPLIC
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369