REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gorghiu: PNL trebuie să aibă 'un preşedinte mult mai vocal şi mai articulat ca şi până acum'

Gorghiu: PNL trebuie să aibă 'un preşedinte mult mai vocal şi mai articulat ca şi până acum'

Replica API 13 iulie 2018 | 00:00 351

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timişoara, că PNL a "arătat slăbiciune" atunci când a ezitat cu privire la adoptarea Codului administrativ, atacat la Curtea Constituţională, punctând că partidul trebuie să aibă "un preşedinte mult mai vocal şi mai articulat ca şi până acum", notează Agerpres.

"În principiu, cred că sesizarea se va judeca în toamnă, nu ştiu care va fi soluţia, dar trebuie să ne asumăm faptul că PNL a fost cam nehotărât în abordarea strategiei pe Codul administrativ, iar acest lucru ne-a costat; a arătat slăbiciune în spaţiul public. Opinia mea este că, dacă aveam o linie foarte clară stabilită de la început şi urmată tot timpul faţă de această lege importantă, cred eu pentru toată administraţia din România, lucrurile ar fi stat altfel. Da, a fost o ezitare. Da, va trebui să discutăm asta în forurile de conducere ale partidului pentru a nu repeta acest moment", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Alina Gorghiu.

Ea a subliniat că în acest moment nu se pune problema organizării unui congres în PNL. Totodată, a punctat că partidul are nevoide de un preşedinte mai vocal şi mai articulat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiasca USL
0
0
Daca il sustineti pe mandolina sigur veti castiga.
1
0
Vezi Alinuto,de vocali ,scandalagii de-a dreptul ,aveti chiar surplus. De oameni cu mntea acasa,de oameni destepti si patrioti,care intra in politica pentru tara,nu pentru propriile cururi,de aceia duceti lipsa. Smardoi gasiti la USR,indivizi cu mare potential infractional prin violenta,eventual criminogen, va sunt aproape prin hastagisti. Nu de scandalagii ai nevoie,ci de ganditori pe bune,pentru tara. Daca aveti asa ceva,veti fi votati si de votantii PSD de azi,dar nu aveti decat latrai.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614