REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gorghiu: Ponta, Dragnea și Tăriceanu, au deținut puterea, dar nu au schimbat nimic în domeniul sănătății

Gorghiu: Ponta, Dragnea și Tăriceanu, au deținut puterea, dar nu au schimbat nimic în domeniul sănătății

Replica API 23 mai 2016 | 00:25 323

Copreședintele PNL Alina Gorghiu îi acuză pe fostul premier Victor Ponta, fostul vicepremier Liviu Dragnea și pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, că deși au deținut puterea peste trei ani, nu au făcut nimic pentru a schimba situația din sănătate, afirmând că derapajele acestora din prezent sunt mai stridente ca oricând.

"57.088 infecții nosocomiale, identificate în spitalele din România, în ultimii 5 ani. În spatele statisticii sunt multe cazuri dramatice: oameni cărora infecțiile contactate în spitale le-au îngreunat sau chiar le-au anulat șansa vindecării. În acești 5 ani, pentru 3 ani și jumătate câțiva oameni pe care îi cunoașteți, cu siguranță, au deținut puterea de a schimba ceva și nu au făcut-o: fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul vicepremier Dragnea, aliatul lor, Tăriceanu, care susținea guvernul PSD. Au fost prea ocupați — și sunt în continuare — să se lupte cu justiția, cu instituțiile anticorupție, ca să le pese de pericolele care amenințau viața cetățenilor obișnuiți — cele din spitale; au fost prea ocupați să-și acorde privilegii nemeritate, ca să mai apere dreptul la viață și la sănătate al românilor", a scris duminică Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Ea afirmă că derapajele lui Ponta, Dragnea și Tăriceanu sunt mai stridente ca oricând.

"Astăzi nu au nici măcar decența să tacă, să plece capul de rușine. Ba mai mult, nu trece zi fără să-i auzim cum cârcotesc de pe margine, încercând să le pună bețe în roate celor care chiar încearcă să facă ceva. Astăzi derapajele lor sunt mai stridente ca oricând, pentru că lasă să se vadă, în sfârșit, cât au fost de nepăsători, de cinici și de ticăloși", arată Gorghiu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367