REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gorghiu: PSD, un partid iresponsabil; nu renunţă la logica de campanie

Gorghiu: PSD, un partid iresponsabil; nu renunţă la logica de campanie

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 1017

Alina Gorghiu

Senatorul liberal Alina Gorghiu critică propunerea PSD privind un proiect care oferă posibilitatea celor care au rate să obţină o amânare a acestora până la sfârşitul lunii septembrie fără "dobânzi la dobânzi", susţinând că este un "partid iresponsabil".

"PSD e la fel ca în vremea lui Dragnea! Responsabilitate! O cerem de la cetăţeni, dar vedem un partid complet iresponsabil pe scena politică. PSD nu renunţă la logica de campanie nici măcar acum, când priorităţile sunt altele: sănătatea oamenilor, asigurarea veniturilor pe perioada crizei şi găsirea măsurilor necesare pentru a-i scăpa pe oameni de stresul ratelor la bănci", a scris Gorghiu, duminică, pe Facebook.

Ea subliniază că Guvernul PNL a anunţat că România va avea cea mai cuprinzătoare măsură din Europa de ajutorare a celor care au credite - persoane, dar şi companii.

"Vor putea să decidă ei singuri perioada de amânare a ratelor, de la 1 la 9 luni. Şi după aceea ratele nu vor fi mai mari, pentru că băncile sunt obligate să prelungească perioada de rambursare. Şi nici comisioanele neîncasate pe perioada de amânare nu vor fi incluse în costul creditului. Iar Guvernul garantează integral plata dobânzii pentru creditele ipotecare amânată la plata de către bănci care nu va putea fi achitată ulterior de populaţie. Soluţii găsite în ritm infernal, pentru că timp de pauză nu e. Iar în timpul asta, PSD se joacă cu nervii românilor. Se laudă în stânga şi dreapta că vor propune legi prin care ratele să fie amânate până la sfârşitul anului, dar când să pună totul pe hârtie, surpriză! PSD anunţă că vrea să stabilească prin lege ca termenul de păsuire să fie de numai 6 luni. Cine şi cu ce argumente v-a explicat, domnilor, că e mai bună o amânare de 6 luni faţă de cele 9 luni stabilite de Guvern? Că la cei care resimt financiar efectele crizei generate de pandemie sigur nu v-aţi gândit!", mai arată Gorghiu, potrivit Agerpres.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că săptămâna viitoare va fi trecută prin Parlament o lege care va oferi posibilitatea celor care au rate să obţină o amânare a acestora până la sfârşitul lunii septembrie fără "dobânzi la dobânzi".

"În România, ce fac Orban şi guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline şi a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanţă de urgenţă joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijoraţi de ratele care vin peste ei, în condiţiile în care mulţi nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârşitul lui septembrie. Şi fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice", a scris Ciolacu, sâmbătă seara, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi jegurile de la PNL sunteti un partid iresponsabil alergati dupa alegeri acum 1 luna, va puneat in functie un prim ministru care sa ...el si sa retras, voi care ziceati ca PSD da drumul la puscariasi si modifca in interesul Baronilor cine a propus Papusica Gorgiu puscariasi sa stea acasa,iohanis la premiat la suceava pe meneferul spitalului unde este focar Covid la magarile de acolo DNA doarme in sectembrie la legeri va duceti ca taranisti
0
0
mooooeeeee psd
0
0
Unde sunt postacii PNL? Doar un dislike la toate comentariile de mai jos? Hei, baieti, sariti ca Alinuta e-n kkt pana la gat!
2
1
Nu-i mama acasa ,,vino sa i-ti dau la moooooe Alinuto.
1
0
pana acum din 5 cuvinte 4erau Ponta victor,apoi Dragnea ,apoi Viorica acum te iei de PSD , nu ai treaba acasa ai grija de copii ,t-ai ofilit toata nu s-a uitat nici unul la tine
2
0
Fata draga,oricare din partidele de opozitie de azi poate fi iresponsabil in declaratii,la fel cum erati si voi din pozitia de opozanti. Responsabilii principali sunt acuma cei de la putere,adica guvernul asta de un leu si cincinzeci ,cu tendinte de scadere a valorii in functie de cursul valutar.La munca fato,tu si ai tai,apoi cand veti obtine rezultate bune,le puteti da in cap cu ele tuturor partidelor,sa le spuneti ca ele au fost caca-pisi si voi ati fost super. Pana atunci,mucles si la treaba,puturosilor !Sau macar lasati romanii care se pricep sa lucreze,nu bagati maciuci in roata.
5
0
Acum s-a gasit si panarama asta sa vocifereze? Nasola dracului! Cap de papusa si cur de matusa! Ca are un cur mare si lasat, de poate fi lesne pusa la capatul sirului indian, sa stearga urmele... Noua de astfel de probleme de pasa acum? tara arde si baba se chiaptana, nu-i asa?
1
1
Ia cu paine tarfa obosita ce esti. Si tu si cealalta tarfa, Raluca Turcan. Doua panarame imbecile, ajunse sus pe supt pula si pile, nimic altceva. PNL e ce era PSD doar ca mai rau, sunteti si prosti de dati in gropi.
2
1
am iq -ul mic sunt proata si nu stiu decat sa instig
4
0
dar penele umede de la curu lui gorghiu sunt tare responsabile cand dau amenzi de la 2000 de lei pentru ca nu ai o declaratie pe propria raspundere si asta acum cand mare parte din economia s-a oprit la urdinul lui kkt mare
4
1
Du-te fa dracului!
4
1
fiind un moment foarte greu nu stiu cine o lasa peasta sa invrajbeasca eu unul o dadeam afara in secunda 2 sa stea acasa la cratita probabil ca e suparata foarte tare ca PSD a inceput sa creasca in sondaje
8
1
Daca nu ar mai fi PSD tipa asta nu ar mai stii sa vorbeasca !
6
2
jigodia asta este virusata rau are sulfura de cacat la creier MARS FA TARFA IN PIZDA MUMATII
4
1
UN PARTID DE NIMIC PNL
7
1
O sugatoare de pula care a schimbat taberele ca pozitiile la futut da lectii natiunii.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218